Celebrity

9. října 2022 16:00

Tomáš Durčák

Přiznání Agáty Hanychové: Proč skončila v nemocnici, v kterém je měsíci a slzy

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Agáta Hanychová už je z nemocnice doma a nadále se zotavuje po svých zdravotních problémech. Zároveň už ji zřejmě vlna různorodých spekulací o jejím zdravotním stavu či vztahu s Jaromírem Soukupem rozladila natolik, že se rozhodla vše veřejně vysvětlit a všem dohadům učinit přítrž.

Do nemocnice musela kvůli krvácení

Učinila tak tradičně na Instagramu, kde svým sledujícím věnovala celkem 14 minut času, vše od svého zdraví přes těhotenství až po vztah postupně probrala a nakonec došlo i na slzy. Agáta skončila v nemocnici ve čtvrtek a spekulace rozvířila skutečnost, že zveřejnila fotografii s kapačkou.

„Moje tělo to nějak přestalo zvládat a začala jsem krvácet, to je asi tak vše, co bych k tomu řekla,“ svěřila se Hanychová. „Je to na dobré cestě, akorát musím víc odpočívat. Asi je to věkem,“ pokračovala nastávající maminka, která čeká už své třetí dítě s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem.

„Doktoři mi řekli, že to necháme na přírodě, takže se budu modlit, aby to dobře dopadlo. Jsem v jedenáctém týdnu, bohužel to vyšlo dřív, než jsem chtěla,“ oznámila Agáta vůbec poprvé, v kterém měsíci těhotenství se aktuálně nachází, čímž opět spustila přítrž různým spekulacím.

Spekulace o konci vztahu se jí dotkly

„Stalo se to ještě v takové kritické době. Budu doufat, že vše bude v pohodě. Miminko je v pořádku, a to asi stačí, každopádně je to pro mě velmi intimní záležitost,“ svěřila se bývalá modelka, na niž v posledních dnech mířila velká pozornost i tlak médií, což se na ní očividně podepsalo.

„Hrozně se mě dotklo, že se vše řeší,“ svěřila se se slzami v očích emočně vypjatá Agáta, která očividně bojuje nejen s těhotenskými hormony, ale i se stresem spojeným s hospitalizací, zdravím a spekulacemi ohledně krize jejího aktuálního vztahu. „Jaromír mi pomohl, nejsem na to sama. Chci to ustát, aby to bylo všechno dobrý,“ pokračovala.

V závěru svého sdělení pak prohlásila, že v aktuální domácí rekonvalescenci jí nejvíc pomáhá její rodina, kterou se může obklopit. „Musím se přiznat, že jsem se nejvíc těšila na to, až si lehnu do postele a obejmou mě moje děti. To je asi to nejlepší, co může žena v životě udělat. Porodí děti a ty má,“ dodala Agáta, stále plná emocí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.