Celebrity

7. října 2022 09:38

Karolína Oehmová

Mašlíková po návratu k manželovi nešetří chválou: André je plnohodnotná matka

Hana Mašlíková vylíčila manžela jako plnohodnotnou matku

Hana Reinders Mašlíková (40) to neměla s manželem vždy pohádkové. Jednu věc mu ale nikdy neodepře, a to jaký je skvělý táta. Pro Prima Ženy poodhalila pravou tvář svého milovaného zápasníka.

Známá modelka Hana Reinders Mašlíková a její manžel André Reinders (41) se ještě loni takřka rozváděli. Teď už je ale jejich manželství opět zalité slunce a pár září štěstím, což předvedli i během své účasti ve známé show, kde ženy vsází na výkony svých mužů. Jak si natáčení užili? „Já strašně. Nevím jak manžel, ten se chudák k ničemu nedostal. I když jsem ho ve finále tam chtěla poslat, tak ho vždy někdo zachránil, ale já jsem se náramně bavila,“ řekla pro Prima Ženy modelka.

„Je pravda, že by mě poslala i na smrt, ale já si to užil v akvárku. Byla to zábava, takže to asi splnilo to, co jsme od toho čekali. I když jsem se dopředu těch soutěží obával, nakonec mě trošku mrzelo, že jsem se k ničemu nedostal. Věřím ale, že to diváky bavilo,“ věří trenér MMA Reinders.

Vypil by ve stojce deset skleniček

Sám sice nesoutěžil, ale v jednu chvíli pomáhal splnit úkol svému kolegovi Zdeňku Godlovi, který měl za úkol vypít deset skleniček šampaňského ve stojce. „Kdybych se na to nastavil, tak bych to možná na ty tři pokusy zkusil, ale je to sakra těžký. Ta stojka pro mě problém není, ale to pití hlavou dolu je fakt těžký,“ vysvětlil urostlý zápasník.

Manžel je plnohodnotná matka, říká Mašlíková

Jedním z úkolů bylo i převléct panenku v určitém časovém limitu. Ani do tohoto nakonec Andrého Hana neposlala, ale pak přiznala, že ho podcenila. „Manžel je plnohodnotná matka. S malým udělá úplně všechno, je fakt stoprocentní táta. Převlíkal, nakrmil, přebalil, vykoupal a do teď, když už je syn velký, tak jsou parťáci. Takže z toho jsem neměla strach, ale manžel nemá ze sportu moc cit. Já měla strach, že té panence urve nohy, ruce i hlavu,“ vysvětlila svůj počin Mašlíková. „Teď Hanka trošku kecá. Právě, že mě často vidí oblékat syna, tak možná proto mi úplně nedůvěřovala v tom převlékání,“ doplnil s humorem André Reinders.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.