Celebrity

16. července 2022 19:32

Vanesa Havlíková

Hana Mašlíková ukázala své vypracované tělo v plavkách: Popsala svůj vztah k jídlu

Hana Reinders Mašlíková se ve svých čtyřiceti letech rozhodla, že půjde do sebe a dá se na dráhu profesionální sportovkyně. Po úspěšných závodech v bikini fitness předvedla nyní své tělo v plavkách a fanoušci jsou z ní celí pryč.

Na svých sociálních sítích Hanka pravidelně zásobuje své fanoušky fotkami postavy a motivuje tak všechny ostatní lidi ke cvičení. Na Instagramu se nyní pochlubila vysekanou postavou a zodpověděla několik dotazů, které fanoušci na ni měli.

Cvičení jako droga

Je to už několik týdnů, co se Hana postavila na fitness prkna, kde získala hned dvě krásná ocenění. Motivace jí po závodech neopustila a cvičí stále několikrát týdně.

"Lidé se mě neustále ptají, jestli se připravuji na další soutěž, že pořád cvičím. Cvičím od 18 let, akorát až sociálními sítěmi máte možnost do nějaké míry sdílet více naše životy a nečerpat pouze z toho, kde se co dočtete," rozpovídala se na Instagramu Mašlíková a vysvětlila svůj postoj ke cvičení.

Hanka rozhodně nepatří mezi lidi, kteří honí postavu do plavek na poslední chvíli. Sportovkyně se snaží udržovat postavu celoročně. Je vidět, že dřina se jí opravdu vyplácí. Jak sama totiž uvedla, cvičení je pro ni jako droga a ve fitku tráví veškerý svůj volný čas. "Já nepatřím mezi lidi, kteří cvičí jen kvůli létu do plavek, kvůli dovolené nebo bůhví čemu jinému. Já se prostě udržuji v kondici celý rok," dodala.

Chvála veřejnosti

U fotografie v bikinách se během chvíle vyrojila řada pochvalných komentářů. "Jsi neuvěřitelně překrásná kočenka, jako vždy Haničko," napsala modelce jedna z obdivovatelek. "Překrásná fotka! Super forma a úžasné plavky," dodala další ze sledujících.

Se svou vypracovanou postavou není spokojená pouze Mašlíková, ale i její manžel André Reinders (40). Hanka pro Prima Ženy uvedla, co na sobě má ráda.

„Tak samozřejmě, jak postupně odchází tuk, hodně výrazné jsou žíly a je to vidět, propadá se obličej. Takže vizuálně to vidět je, ztrácím asi ženskost, když budu sama k sobě kritická. Ale na druhou stranu, mně se vždycky vyrýsované a vysportované ženy líbily. A naštěstí i manželovi, takže on si tu mou formu taky strašně pochvaluje a líbí se mu to. To je pro mě hrozně důležité, že manžela stále přitahuji,“ popsala pro Prima Ženy, když ladila formu na soutěž.

Vášeň k jídlu

Přestože se Reinders zejména v období závodů snaží dodržovat striktní jídelníček, je vždy ráda, když si může dopřát i něco jiného, než je pouze zdravá strava. Jak sama popsala, tak nikdy nepatřila do skupiny lidí, kteří by drželi celý by drželi jen diety a nedopřáli svému žaludku nějakou tu dobrotu.

„Je to pro mě docela zátěž, protože já miluju jídlo. Jestli mi manžel něčím může udělat radost, tak to není drahá kabelka, drahé ošacení a drahá dovolená, ale vždycky drahá restaurace s dobrým jídlem. Takže jsem docela vystoupila ze své komfortní zóny, protože jsem vlastně nikdy za svůj život nedržela žádnou dietu,“ popsala Hana pro redakci Prima Ženy jak to má se stravou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.