Móda a krása

13. června 2022 12:56

Petra Kloidová

Orlane: Skvělá postava do plavek? Snadno a rychle – jediným máznutím

Ne, neslibujeme vám zázrak na počkání a nemožné do tří dnů. Ale pokud jste se na plavkovou sezonu dlouhodobě chystala a chybí vám doladit poslední detail, vyzkoušejte Orlane ověřené přípravky pro pevné křivky.

Je to tak, nikdo nezhubne po pilulkách ani po zázračném mazání. Pokud však na sobě pracujete celý rok, a přesto víte, že vám pro dokonalý vzhled v plavkách chybí poslední detail, vyzkoušejte přípravek, který vám pomůže formu doladit k perfektnímu výsledku.

Vyzkoušejte první pomoc od značky Orlane:

SOS zeštíhlující intenzivní péče Orlane je vysoce koncentrovaný produkt s obsahem mořské řasy a esenciálních olejů, které rozpouští a odstraňují tukové buňky. Viditelnou redukci tukové tkáně můžeme pozorovat již za dva týdny.

Zpevňuje a vyhlazuje stehna a zadeček, lichotivě tvaruje křivky postavy. Kýžené výsledky jsou nejen viditelné, ale můžete si je i přeměřit. Po 28 dnech pravidelného používání se zmenší obvod stehen až o 2,5 cm a obvod kolene až o 2 cm. 1273 Kč

Použití: Dlouhými krouživými pohyby vmasírujte péči do pokožky, aplikujte každý den.

Zpevňující emulze na tělo a prsa Orlane navrací pokožce pružnost a pevnost. Stimulací buněčné energie vyhlazuje, zpevňuje a regeneruje. Pokožku hloubkově hydratuje. Její jemná textura nezanechává mastný film ani skvrny. 1801 Kč

Použití: Pro dlouhodobý efekt používejte každý den. Naneste na tělo a dlouhými krouživými pohyby důkladně vmasírujte do pokožky. Zvláštní péči věnujte problémovým partiím, jako jsou prsa, břicho nebo stehna. Vhodné zejména po těhotenství.

Luxusní francouzská kosmetika Orlane splňuje již více než 60 let díky svým špičkovým produktům proti stárnutí očekávání i těch nejnáročnějších žen. Vedle vysoce účinných pleťových výrobků poskytuje také exkluzivní řadu péče o tělo. Ženy by totiž při své každodenní péči neměly na tělo, které může jejich věk snadno prozradit, zapomínat. Lze vybírat z péčí a peelingů na konkrétní partie těla (poprsí, bříško, paže, ruce či celé tělo), přičemž všechny výrobky nabízí rovněž zpevňující nebo zeštíhlující efekt. Tento výjimečný koncept Orlane udělá s pletí zázraky.

Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop. Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či síti prodejen Marionnaud. Další partnery najdete na orlanecz.com.

Sdílejte článek
Štítky Orlane

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.