Celebrity

11. května 2022 17:30

Tomáš Durčák

Fotky a videa Hanku zkreslují. Je sexy i teď, říká o Mašlíkové manžel André Reinders

Hana Reinders Mašlíková v Show Jana Krause o bikini fitness

Bývalý zápasník a dnes úspěšný trenér MMA André Reinders se s námi v rozhovoru podělil o to, jak týden před soutěží Bikini Fitness jeho žena Hana Reinders Mašlíková funguje doma, zda je podrážděná, jestli má stále chuť uklízet a starat se o rodinu nebo zda mu i ve finále svých příprav stále přijde sexy.

Nedávno jsme se o cvičení a přípravě na soutěž bavili přímo s Hankou, tentokrát pokračujeme s jejím manželem Andrém, abychom si ověřili, jak její fitness výzvu ke čtyřicátým narozeninám vnímá on.

Hanku čeká už příští týden závod v kategorii Bikini Fitness. Jak je na tom dneska? Pořád finální fázi diety zvládá, nebo už začíná být trochu podrážděná?

Myslím, že vzhledem k tomu, že je v přípravě i ve formě už poměrně dlouho, závěr pro ni není tak těžký, jak často bývá u holek, které musí shazovat na krev. Dokonce jí teď trenéři lehce navýšili sacharidy, takže se cítí naprosto v pohodě. Samozřejmě drobná nervozita před takovou událostí tam je, ale to je běžné. Jelikož se sám pohybuju v profesionálním sportu, jsem na tohle zvyklý a připravený.

Když jsme se s Hankou přednedávnem bavili, prozradila, že když vám poprvé řekla, že se chce závodu zúčastnit, nebyl jste z toho moc nadšený. Je to pravda?

Spíš jsem si uvědomoval, co všechno takové rozhodnutí obnáší a bude obnášet. Hanka je člověk, který se strašně rychle pro něco nadchne, a vím, že pro to pak udělá maximum. A vzhledem k tomu, že jsem sám dlouhé roky býval profesionální sportovec a mám teď profesionální tým, asi jsem si byl trochu víc vědom některých úskalí, která taková výzva bude obnášet.

Takže jste jí to nerozmlouval?

Vůbec ne, spíš jsem se jí jenom snažil říct i tu druhou stránku, že příprava rozhodně nebude jednoduchá a bude fakt náročná. Protože je rozdíl, když člověk cvičí jenom pro sebe, že ho to baví a vidí nějaké výsledky, anebo když se připravuje na turnaj nebo soutěž, kde se bude poměřovat s někým jiným. Tam je to samozřejmě mnohem náročnější. Takže mi šlo spíš jenom o to ukázat jí, že to bude mít i minusy. Jinak ale její rozhodnutí maximálně podporuji – a to platilo i v tomto případě.

Jak už jste zmínil, vy sám jste bývalý zápasník MMA a dnes i úspěšný trenér, takže máte zkušenosti s hubnutím do závodní formy nejen od sebe, ale i od svých svěřenců. Pomáháte nebo radíte dneska nějak Hance, nebo to necháváte spíš na ní, ať se s tím popere sama se svým trenérem?

Ne ne, spíš to nechávám na jejím týmu, protože se přece jen pohybuji v trochu jiném sportu. My tam shazujeme taky poměrně dost, ale ten rozdíl je v tom, že nám jde jen o splnění váhového limitu. Takže v závěru přípravy je potřeba shodit poměrně hodně, třeba pět až deset kilo, ale cílem je jenom den před zápasem tu váhu udělat a pak se znovu dostat do formy, aby byl bojovník druhý den schopen předvést v kleci co nejlepší výkon. Zatímco u nich je to o tom, že potřebují shodit tak, aby byly co nejvíc vidět svaly a vypadaly co nejlépe. Takže je to maličko jiné. Ale samozřejmě to doma probíráme a tu a tam se mnou něco konzultuje, řeknu jí své zkušenosti a věřím, že něco z toho pro ni třeba je užitečné. Ale primárně to nechávám na jejích trenérech, kteří tu přípravu řídí, protože to není vyloženě můj obor.

Samozřejmě vím, že její forma teď bude vyhnaná trošku do extrému. To znamená, že bude žilnatější a vysekanější, ale to je jenom momentální stav. Navíc mně se vysportované ženy líbí. Taky se mi líbí, že se jí nikde nic neklepe, jak bývá často zvykem u různých modelek.

Hanka také přiznala, že když se jí teď v dietě propadají tváře, vylézají jí žíly a tak podobně, má pocit, že trochu ztrácí ženskost. Jak její současnou postavu vnímáte vy?

Myslím, že to možná na fotkách a videích, když pózuje, vypadá trošku jinak než v reálu. Ona je drobnější a nemá tak velké svaly. Nic proti tomu ale nemám, mně se s touto postavou líbí. Samozřejmě vím, že její forma teď bude vyhnaná trošku do extrému. To znamená, že bude žilnatější a vysekanější, ale to je jenom momentální stav. Mně se navíc vysportované ženy líbí, takže se mi líbí. A líbí se mi, že se jí nikde nic neklepe, jak bývá často zvykem u různých modelek a podobně. (smích) Že je opravdu pevná, to se mně jako chlapovi líbí. Takže mně sexy přijde i teď.

Velké téma, o kterém jsme se bavili a které vaše žena zmiňovala i u Jana Krause, byl úklid. Prý jí říkáte, že je neurotický mýval. Ona zase tvrdí, že má asi nějakou poruchu. Jak tedy tuhle její v uvozovkách poruchu doma zvládáte?

My si z toho děláme spíš legraci. Myslím, že jsem pořádný člověk, mám rád uklizeno, akorát ona to má možná ještě trošku víc do extrému jako žena. Rozhodně proti její pořádnosti neprotestuju, spíš si z ní dělám legraci, že je občas jako ten mýval, co si pořád myje kostku cukru, až ji úplně vymyje. Ale je to spíš o srandě. Jsem rád, že máme doma čisto a že se Hanka o mě i o syna skvěle stará i přesto, že teď podstupuje náročnou přípravu.

Pokud by se jí na závodech zalíbilo nebo tam třeba dosáhla nějakého úspěchu a rozhodla se, že chce ještě v závodění nějaký čas pokračovat, budete ji dál podporovat, nebo z toho opět nebudete moc nadšený?

Myslím, že je to u ní spíš taková výzva a hec, jednorázová záležitost. Ona sama, teď když se do toho vrhla, zjišťuje všechny věci, které k tomu patří, a že to pro ni asi není tak úplně způsob života, který by chtěla žít trvale. Takže je to spíš osobní výzva, není to o nějaké medaili nebo piksle proteinu, kterou na té soutěži vyhraje. Sportovkyně, které tam závodí, z toho stejně kromě nějakého osobního dobrého pocitu příliš mnoho nemají. Pro ni je největší vítězství už to, že tu přípravu podstoupila a zvládla. Prošla při ní mnoha změnami, hlavně u sebe v hlavě, pochopila spoustu věcí – to si myslím, že je pro ni největší vítězství. Ale řekl bych, že už to dál asi opakovat nebude.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.