Celebrity

11. října 2022 05:30

Tomáš Durčák

Nesmí vstávat z postele. Agáta Hanychová zná verdikt ohledně svého zdraví

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Starost o zdraví své i svého nenarozeného dítěte pro Agátu Hanychovou (37) stále pokračuje. Poté, co ve čtvrtek skončila v nemocnici, kde si ji nechali dvě noci, zamířila již z domácí rekonvalescence na kontrolu. Její stav se sice nijak nezhoršil, ani na žádné velké běhání to ale zatím nevypadá.

Agáta o pondělní kontrole u lékaře informovala již o víkendu ve videu na svém Instagramu. „V pondělí jdu na kontrolu. Zatím se to úplně nezlepšilo,“ řekla nastávající maminka a partnerka Jaromíra Soukupa (53).

Na rozdíl od svého pobytu v nemocnici se nyní rozhodla nenechat spekulacím o jejím soukromí žádný prostor a vše rovnou veřejně sdílí. Kolem pondělní 10. hodiny dopolední se tak na jejím Instagramu objevila fotografie z čekárny u doktora, kam dorazila, aby lékaři vyšetřili její aktuální stav a určili jí další postup léčby.

Týdenní klid vleže

O pár hodin později pak jedno ze svých komerčních sdělení začala krátkou informací o tom, jak u lékaře na kontrole dopadla. „Zatím to všechno vypadá stále dobře, ale musím ještě týden ležet,“ oznámila Agáta s tím, že nyní stojí jen na chvíli, aby si splnila pracovní povinnosti, načež opět zamíří do postele. V ní by tedy dle lékařů měla strávit i celý tento týden. Klid na lůžku a ideálně žádné vstávání jí ostatně v komentářích již o víkendu radily desítky maminek, jež si během těhotenství prošly podobnými komplikacemi jako Agáta.

Bývalá modelka se aktuálně zotavuje z nenadálého krvácení, které ji minulý týden dostalo až do nemocnice na kapačky. A jelikož byla v 11. týdnu těhotenství, zažívala nepochybně i velký šok a stres. Nyní už sice její stav vypadá o poznání lépe, stále je ale patrné, že se necítí zcela ve své kůži. Agáta sice nesdělila, kdy ji čeká další kontrola, z doktory navrženého postupu ovšem lze usuzovat, že pokud nedojde k žádným komplikacím, vyrazí k lékaři znovu až za týden.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.