Celebrity

12. září 2022 14:00

Josef Šťastna

Eva Decastelo zažívá konečně lepší období. Jsem holka bez ambicí, usmívá se

Moderátorka a herečka Eva Decastelo oslavila 12. září své 44. narozeniny, což je milník, který může svádět k lehkému bilancování. Rozešla se s manželem Reném (49) a stále častěji je vídána s fotografem Tomášem Třeštíkem (44). Je na ní vidět, že po divokých měsících vstoupily do jejího života klidnější dny.

Herečka, kterou diváci mimo jiné znají z úspěšného seriálu Slunečná, má za sebou opravdu turbulentní rok. V červnu oznámila rozchod s manželem Reném, se kterým má dceru Zuzanu a syna Michaela.

Spisovatel a scenárista začal chodit s ragbistkou Evu Korniovou Jung (41), Eva začala být později některými novináři spojována s Tomášem Třeštíkem. Vztah oficiálně ani jeden z nich nepotvrdil, podle informací webu Prima Ženy k tomu zatím nevidí důvod.

Právě Tomáš Třeštík ale na svém Instagramu zveřejnil u příležitosti Eviných 44. narozenin snímek, který naznačuje, že spolu mají více než jen kamarádský vztah.

Když redakce Prima Ženy Evu Decastelo kontaktovala, tak se jen smála, že o soukromí se v současné době nebaví a dlouho u toho chce ještě zůstat. Pouze potvrdila, že fotky ze sociálních sítí neklamou, že opravdu zažívá dobré období. A je vidět, že poslední měsíce ji hodně v životě posunuly.

Eva Decastelo promluvila o svých dětech:

„Angličané mají rčení there is no reason to get older if you don’t get wiser, což se dá přeložit jako stárnout nemá smysl, pokud u toho nezmoudříš,“ uvedla Eva Decastelo pro Prima Ženy na dotaz, jakou největší moudrost za své roky dosud načerpala.

Na otázku, co si přeje do dalších let, se Eva rozesmála. „Přeji si přežít,“ uvedla pozitivně naladěná moderátorka, ale rychle dodala, že je nyní hodně spokojená a neupíná s k žádným pracovním cílům.

„Já to mám strašně moc jednoduché, já jsem holka bez ambicí, já jsem spokojená tak, jak jsem. Mám pocit, že všechno jsme si už splnila a je mi takto moc hezky. Já vlastně už nic nepotřebuji. Když to pořád bude tak, jak je to nyní, tak je mi moc fajn,“ uvedla žena, která podle všech indicií znovu našla štěstí a snad i lásku.

Sdílejte článek
Štítky rozvod rozchod Instagram Eva Decastelo Slunečná Tomáš Třeštík René Decastelo Eva Korniová Jung

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.