Celebrity

21. dubna 2022 14:27

Josef Šťastna

Eva Decastelo ve filmu Promlčeno: Karel Roden mi zpříjemňoval natáčení

Promlčeno - upoutávka

Herečka a moderátorka Eva Decastelo (43) promluvila o tom, jak se jí spolupracovalo s Karlem Rodenem (59), se kterým se setkala při natáčení temného příběhu s názvem Promlčeno.

Sympatická Eva Decastelo se při natáčení thrilleru Promlčeno setkala se svým hereckým idolem Karlem Rodenem. Ten se ve snímku po několika letech vrací do Prahy, aby přes živé vysílání v rádiu našel dívku, se kterou ho pojí minulost, o které ona sama neví.

Natáčení bylo pro všechny intenzivní, ale herečka věděla, jak si čas zpříjemnit. No co vám budu povídat. Já jsem celé natáčení strávila tím, že jsem okukovala Karla Rodena a od něj jsem přebíhala k fantastickému cateringu od TopRautu a k tomu se učila svůj text, vypráví Eva Decastelo.

Ve filmu nahradila youtuberku a fotbalistku Báru Votíkovou, čímž se Evě splnil její dávný sen. Textu Eva ve filmu nemá mnoho, i tak cítila před zkušeným hercem trému. Já tam měla asi tři věty a strašně jsem se bála, že jednu z těch jednoduchých tří vět zkazím, říká Decastelo.

Karel Roden je velký profík

Karla Rodena herečka a moderátorka obdivuje už dlouhé roky, jak sama od říká, od filmu Čas sluhů od roku 1989, a konečně měla příležitost si vedle něj dokonce i zahrát. Je to profík. Je to jeden z našich nejlepších herců i evropských herců. Já jsem chvílemi i přestávala hrát a jen jsem se koukala, jak pan herec hraje, dodává Decastelo. Premiéra filmu byla dvakrát kvůli covidu-19 odložena. Slavnostního uvedení do kin se Promlčeno dostalo až 28. dubna 2022.

Televizní premiéru si užijte 23. července ve 20.15 na Primě.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.