Eva Decastelo a Tomáš Třeštík: Nevinná spolupráce, nebo se rýsuje nový pár?

Jeho proslavily nejen balkónové fotky všech od slavných celebrit až po pošťáka, který zrovna donesl balík, ji zase svůdné fotografie, z nichž byste její skutečný věk neodhadli ani omylem. Nyní to Tomáš Třeštík a Eva Decastelo dali dohromady – a možná nejen pracovně, ale i osobně.

Že se Tomáš Třeštík (44) pochlubí svou povedenou fotkou, ještě není nic překvapivého. Fotografování je ostatně jeho hlavní řemeslo. Jenže v sobotu se na jeho Instagramu v příspěvcích objevila nahá Eva Decastelo (43), u níž stojí popis Eva 2022 s emotikonem bílého srdíčka.

I to by možná samo o sobě nebylo až tak zajímavé – Eva ostatně není první ženou ani první odhalenou ženou, kterou Tomáš nafotil a přidal si na svůj Instagram. Jenže ono už se nějaký pátek spekuluje o tom, že ti dva se spolu vídají i mimo pracovní povinnosti a jeden v druhém pravděpodobně našli lék na svá rozpadlá manželství.

O vztahu se už nějaký ten pátek spekuluje

Jako první tuto spekulaci přinesl už v červnu web eXtra.cz, který získal vyjádření od Tomášova kamaráda: „Poznali se při práci a scházejí se i v soukromí, nejčastěji v partě. Ale náklonnost je tam velká a jde o něco víc.“ Asi nepřekvapí, že ani jeden zatím nemá nejmenší zájem se k těmto spekulacím jakkoli vyjadřovat.

„Vůbec s vámi nehodlám řešit tyhle věci, nashle,“ zareagoval promptně Tomáš Třeštík na dotaz eXtra.cz, co je na šuškandě o jeho vztahu s Evou Decastelo pravda.

Pokud by ale v případě Evy Decastelo a Tomáše Třeštíka o něco víc šlo, vlastně by to nebylo žádné velké překvapení. Tomáš už nějaký ten pátek netvoří pár se spisovatelkou Radkou Třeštíkovou (41), s kterou má dvě děti, syna Jonathana a dceru Elu.

A Eva Decastelo nedávno veřejně přiznala, že její vztah se scenáristou René Decastelem (48), z nějž mají syna Michaela (11) a dceru Zuzanu (10), je už také minulostí. Ten už si zároveň našel novou partnerku Evu Korniovou Jung (41), se kterou se minulý týden ukázal vůbec poprvé ve společnosti na letní Prima Party.

Přející reakce od řady kolegů

Další indicií k tomu, že by to mezi Tomášem a Evou mohlo být něco víc než jen profesní setkání, dávají samotné komentáře ke zmíněné fotografii. Pěkná řádka z nich totiž patří různým známým osobnostem, z nichž někteří – třeba Václav Noid Bárta (41) nebo Tereza Kadeřábková (31) – v nich nešetří ani emotikonem srdíčka.

Nadšení z černobílé fotky nahé Evy přidala třeba také Nikol Leitgeb (35), Patricie Pagáčová (33), Marta Jandová (48) nebo Eva Salvatore Burešová (29).

Jak si Eva udržuje skvělou figuru bez celulitidy?

Načasování fotografování je také ideální, Eva má totiž aktuálně dle svých slov skvělou váhu a cítí se skvěle. „Mám nejlepší váhu za poslední dlouhé roky. Cítím se skvěle. Vážím 49,5 kilogramu a mám radost, že se mi povedlo se na takovou váhu dostat a udržet si ji,“ řekla pro ŽivotvČesku.cz a prozradila svůj osvědčený recept na celulitidu a hubnutí, kterým je otužování.

„Kombinace studeného vzduchu a studené vody je důležitá. Čím více je studený vzduch, tím je to lepší, protože je teplejší voda. Pro ženy je to fantastické na celulitidu. Jak se rozpínají a znovu zužují cévy, tak celulitida mizí.“


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.