Natálka Grossová a Kajumi posunuli vztah. Velkou premiéru zvládla Decastelova láska

V úterý večer televize Prima představila podzimní programové schéma. Po tiskové konferenci následoval večírek, na kterém se objevila velká řada slavných dvojic. Některé páry si na letní akci u Hostivařské přehrady odbyly premiéru ve společnosti. Svou lásku Evu například vyvedl scénárista René Decastelo.

Pro představení podzimních novinek si Prima vybrala lesopark na břehu Hostivařské přehrady. Po oficiální části programu následoval večírek, který svým vystoupením pořádně rozpumpoval zpěvák Marek Ztracený.

Na primáckou letní party k vodě dorazila i početná skupina celebrit, přičemž někteří se se svými drahými polovičkami před objektivy fotoaparátu na veřejnosti postavili vůbec poprvé. To platilo zejména pro Reného Decastela (48). Scenárista do společnosti úplně poprvé dorazil se svou novou partnerkou Evou Korniovou Jung (41). Manželka Eva Decastelo na akci chyběla.

O pozornost si říkala také Natálka Grossová, kterou na večírek doprovodil influencer Adam Kajumi. Dvojice již dříve uvedla, že je jim spolu dobře a tráví spolu hodně času. Na akci svůj vztah zase posunuli o kus dál a je možné je považovat za nový pár.

„Začali jsme se spolu víc bavit, občas spolu podnikneme nějaký výlet, jdeme na akci. Zatím to má vzestupný ráz,“ usmál se Kajumi, když se ho na Natálku ptala redaktorka Super.cz.

V růžových šatech a s těhotenským bříškem na břehu přehrady jen zářila Eva Perkausová (28), džínové šaty zase zvolila moderátorka Showtime a bývalá biatlonistka Gábina Soukalová (32), která už si nyní mateřství plnými doušky užívá. Evu Perkausovou část večera doprovázel její kolega Roman Šeberle. Velmi to slušelo také Silvii Vlčkové, která je partnerkou Petra Vágnera. Nového partnera si plnými doušky užívala také herečka Denisa Pfauserová.

Na večírku se ukázal také scénárista Petr Kolečko (38), herec a scénárista Jakub Štáfek (32), herečka Barbora Černá (26) či herec Jan Fanta (27).

S úsměvem dorazili také moderátoři Mirek Šimůnek (44), Markéta Fialová (51) nebo Pavlína Wolfová (50). Nechyběla ani Štěpánka Duchková (49) s manželem Janem Hruškou, Gabriela Lašková (32) nebo Michal Kavalčík (47) alias Ruda z Ostravy.

Letní slunce, skvělé jídlo, pití i hudbu si užívala také herečka Sandra Nováková (40), kterou doprovodil její manžel Vojtěch Moravec. Dvojice nedávno uvedla do kin komedii Hádkovi. „Jsem ráda, že divákům se film líbí. Už přemýšlíme nad dalšími projekty,“ smála se Sandra Nováková v rozhovoru pro web Prima Ženy.

Dorazily také herečky Sára Rychlíková (23) a Natálie Halouzková (21), které si zahrály v seriálu Dobré zprávy. Silnému zastoupení se těšila také kategorie influencerů, na party nechyběly Shopaholic Nicol alias Nikola Čechová (32) či Lada Horová (20), kterou proslavila reality show Like House.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.