Celebrity

17. července 2022 07:30

Vanesa Havlíková

Bez přítele, přesto s úsměvem. Natálie Grossová těžký rozchod překonala díky rodině

Herečka, zpěvačka a muzikálová hvězda Natálie Grossová (19) se svěřila, jak zvládá období krátce po rozchodu s operním pěvcem, s nímž tvořila pár dva roky. Prozradila také, kdo je pro ni v těžkém období tou největší oporou a s kým tráví letní prázdniny.

Natálie je dcerou zesnulého politika Stanislava Grosse (†45), která se do paměti veřejnosti zapsala zejména jako muzikálová zpěvačka. Právě zpěv a herectví jsou pro ni v životě tou největší vášní. Natálie je nyní jen krátce po rozchodu a redakci webu Prima Ženy prozradila, kdo je pro ni tou největší oporou.

Náročný rozchod po dvouletém vztahu

Talentovaná zpěvačka donedávná tvořila pár s operním pěvcem Danielem Matouškem. S expřítelem se poznali při zkoušení muzikálu Fantom opery a časem se k sobě i sestěhovali. Rozchod po dvouletém vztahu přišel jen několik měsíců poté, co se v médiích spekulovalo o tom, že se mladý pár chystá založit rodinu. Grossová totiž v tu dobu vydala píseň, ve které zpívá, jak bude šťastnou maminkou. Údajné těhotenství ale vzápětí popřela. ​„Dámy a pánové, rozmohl se nám tady takový nešvar. Vyšel článek o tom, že jsem těhotná. Tak vám chci jenom říct, že těhotná fakt nejsem. Jenom jsme trošku papali. Tak jenom abyste to věděli,“ vzkázala zpěvačka fanouškům na jaře tohoto roku.

Připomeňte si píseň, kterou Natálie Grossová nazpívala na jaře:

Natálie měla po rozchodu největší oporu v mamince Šárce a starší sestře Denise, se kterými má zpěvačka opravdu krásný vztah. „Jsem nejvíc vděčná za mamku a ségru, náš vztah je neuvěřitelný. Vůbec netuším, jak bych zvládala těžké životní situace, jako je například ten rozchod, bez nich. Se ségrou jsme jako nejlepší kámošky. Neznám kolem sebe nikoho, kdo by měl právě tak hezký vztah se sestrou jako já,“ popsala Natálie webu Prima Ženy, kdo ji v těžkých chvílích nejvíce podporuje.

Natálie se před několika dny vrátila z dvoutýdenní dovolené v Itálii, kde si společně s maminkou a sestrou užily dámskou jízdu u moře. „Ségra s maminkou mě držely nad vodou vždy. Špatné situace většinou člověka donutí udělat nějakou tvorbu, pomohlo mi se z toho vypsat. Vše, co jsem měla v hlavě, jsem napsala na papír. Písničku o rozchodu, na kterou se můžete brzy těšit, se mnou skládala právě i moje ségra,“ prozradila Natálie, kterou můžete znát i jako pubertální dceru Terezy Brodské ze seriálu Slunečná.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.