René Decastelo poprvé na veřejnosti s novou partnerkou: Nevzdálili se ani na krok

Bývalý partner Evy Decastelo (43) René (48) se na veřejnosti poprvé ukázal se svou novou přítelkyní Evou Korniovou Jung (41). Společně se blýskli na párty zalité sluncem a rozdávali samé úsměvy.

Letní párty televize Prima, kde vedení televize představilo podzimní programové novinky, mnozí slavní využili k tomu, aby do společnosti vyvedli své drahé polovičky.

Novou láskou se na břehu hostivařské přehrady hrdě pochlubil i René Decastelo, který své nové přítelkyni dodával odvahu před několika fotografy, a to zejména ve chvíli, kdy do areálu společně vstupovali.

Na první pohled bylo zřejmé, že se René k usměvavé ragbistce velmi má. Po celý mejdan se od své partnerky Evy ani na chvíli nevzdálil, neustále ji objímal a vyměňoval si s ní polibky.

Eva Korniová Jung je maminkou čtyř dětí a s moderátorkou Evou Decastelo na nože dle vyjádření není. „Myslím, že se respektujeme, určitě na sebe nemáme důvod kydat nějaký hnůj,“ vyjádřila se pro eXtra.cz o vztahu k manželce jejího současného přítele Reného.

Eva Decastelo promluvila o rozvodu:

Eva Decastelo a René zůstali přáteli

Už je to pár měsíců, co Eva Decastelo a její manžel René oznámili krach manželství, které vydrželo necelých třináct let. Oba dva ale zůstávají nadále přáteli a zejména rodiči svých dětí Michaela a Zuzany.

„Je to už pár měsíců, co jsme si s Evi řekli, že nemáme budoucnost jako partneři a manželé. Pro senzacechtivé dodávám, že na to neměl vliv nikdo další, jen my dva,“ uvedl René Decastelo v prohlášení, které umístil na svůj Instagram. Jeho manželka Eva pro web Prima Ženy potvrdila, že s manželem se rozcházejí jako přátelé. Radost z krachu rodiny ale nemá.

„Vztahy jsou složité, občas všechno nedopadne, jak jsme si plánovali. Důležité je umět si to přiznat. My s manželem jsme to uměli udělat a pochopili jsme, že jako partneři a manželé už nemáme budoucnost. Ale dál zůstáváme přáteli a hlavně rodiči našich úžasných dětí. Víc nemá smysl řešit. A víc nemá smysl ani vysvětlovat,“ uvedla hvězda seriálu Slunečná Eva Decastelo na svých sociálních sítích.

Jak se zdá, rozchod Evy a Reného Decastelových lze považovat za jeden z nejklidnějších v českém showbyznysu. Snad to tak vydrží i nadále a stále zůstanou přáteli.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.