Celebrity

17. června 2022 10:40

Josef Šťastna

Jemné dotyky s drsnou ragbistkou. Manžel Evy Decastelo randí se známou sportovkyní

Ještě nedávno scenárista René Decastelo (48) tvrdil, že za rozpadem jeho manželství s Evou Decastelo (43) nestojí žádná jiná žena. Po týdnu byl načapán na rande s ragbistkou Evou Korniovou Jung (41).

René Decastelo má po svém boku zase Evu. Tentokrát nejde o oblíbenou herečku a moderátorku, se kterou má dvě děti, ale jedná se o českou reprezentantku v ragby Evou Korniovou Jung (41).

„Je to už pár měsíců, co jsme si s Evi řekli, že nemáme budoucnost jako partneři a manželé. Pro senzacechtivé dodávám, že na to neměl vliv nikdo další, jen my dva,“ uvedl René Decastelo v prohlášení, které umístil na svůj Instagram. Jeho manželka Eva pro web Prima Ženy potvrdila, že s manželem se rozcházejí jako přátelé. Radost z krachu rodiny ale nemá.

„Vztahy jsou složité, občas všechno nedopadne, jak jsme si plánovali. Důležité je umět si to přiznat. My s manželem jsme to uměli udělat a pochopili jsme, že jako partneři a manželé už nemáme budoucnost. Ale dál zůstáváme přátelé a hlavně rodiče našich úžasných dětí. Víc nemá smysl řešit. A víc nemá smysl ani vysvětlovat,“ uvedla Eva Decastelo na svých sociálních sítích.

Sympatická moderátorka a hvězda seriálu Slunečná se za publicistu, spisovatele a kreativního producenta René Decastela provdala v roce 2009. Za svědka jí tehdy šla kamarádka Lejla Abbasová (42). Téhož roku se jim narodil syn Michael, o dva roky později se dvojice radovala z narození dcery Zuzany. Jejich manželství vypadalo jako jedno z nejpevnějších, ale společná cesta životem je nyní u konce.

Silná holka, která to umí tvrdě a rychle

Deník Blesk v pátek přinesl fotky, na kterých se vedle Reného hrdě nese reprezentantka v ragby Eva Korniová Jung. Fotografové dvojici zachytili i při intimnostech. Manžel Evy Decastelo na fotkách například hladí ragbistku po zadečku, na dalších fotkách pak se rázná žena pevně přimkla k paži známého scenáristy.

Eva Korniová Jung není žádná křehotinka. Naopak je to žena, která vyniká tvrdostí a rychlostí. „Ragby mě zaujalo asi kontaktem. Byla jsem vždycky ‚mlácená‘ svým starším bratrem, který dělal box na docela dobré úrovni. Takže jsem měla vždycky blízko k bitkám. Ty já ráda,“ uvedla v rozhovoru pro Pražský deník.

Eva Decastelo se k existenci silné konkurentky vyjadřovala nechtěla. Uvedla, že co k rozpadu manželství chtěla říct, už řekla.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.