Celebrity

17. června 2022 10:40

Josef Šťastna

Jemné dotyky s drsnou ragbistkou. Manžel Evy Decastelo randí se známou sportovkyní

Ještě nedávno scenárista René Decastelo (48) tvrdil, že za rozpadem jeho manželství s Evou Decastelo (43) nestojí žádná jiná žena. Po týdnu byl načapán na rande s ragbistkou Evou Korniovou Jung (41).

René Decastelo má po svém boku zase Evu. Tentokrát nejde o oblíbenou herečku a moderátorku, se kterou má dvě děti, ale jedná se o českou reprezentantku v ragby Evou Korniovou Jung (41).

„Je to už pár měsíců, co jsme si s Evi řekli, že nemáme budoucnost jako partneři a manželé. Pro senzacechtivé dodávám, že na to neměl vliv nikdo další, jen my dva,“ uvedl René Decastelo v prohlášení, které umístil na svůj Instagram. Jeho manželka Eva pro web Prima Ženy potvrdila, že s manželem se rozcházejí jako přátelé. Radost z krachu rodiny ale nemá.

„Vztahy jsou složité, občas všechno nedopadne, jak jsme si plánovali. Důležité je umět si to přiznat. My s manželem jsme to uměli udělat a pochopili jsme, že jako partneři a manželé už nemáme budoucnost. Ale dál zůstáváme přátelé a hlavně rodiče našich úžasných dětí. Víc nemá smysl řešit. A víc nemá smysl ani vysvětlovat,“ uvedla Eva Decastelo na svých sociálních sítích.

Sympatická moderátorka a hvězda seriálu Slunečná se za publicistu, spisovatele a kreativního producenta René Decastela provdala v roce 2009. Za svědka jí tehdy šla kamarádka Lejla Abbasová (42). Téhož roku se jim narodil syn Michael, o dva roky později se dvojice radovala z narození dcery Zuzany. Jejich manželství vypadalo jako jedno z nejpevnějších, ale společná cesta životem je nyní u konce.

Silná holka, která to umí tvrdě a rychle

Deník Blesk v pátek přinesl fotky, na kterých se vedle Reného hrdě nese reprezentantka v ragby Eva Korniová Jung. Fotografové dvojici zachytili i při intimnostech. Manžel Evy Decastelo na fotkách například hladí ragbistku po zadečku, na dalších fotkách pak se rázná žena pevně přimkla k paži známého scenáristy.

Eva Korniová Jung není žádná křehotinka. Naopak je to žena, která vyniká tvrdostí a rychlostí. „Ragby mě zaujalo asi kontaktem. Byla jsem vždycky ‚mlácená‘ svým starším bratrem, který dělal box na docela dobré úrovni. Takže jsem měla vždycky blízko k bitkám. Ty já ráda,“ uvedla v rozhovoru pro Pražský deník.

Eva Decastelo se k existenci silné konkurentky vyjadřovala nechtěla. Uvedla, že co k rozpadu manželství chtěla říct, už řekla.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.