Celebrity

9. června 2022 15:59

Josef Šťastna

Milenka neexistuje! Manžel Evy Decastelo po rozchodu uvedl, kdo rozbil manželství

Moderátorka a herečka Eva Decastelo (43) ve středu šokovala fanoušky, když přiznala, že prožívá těžké chvíle. Oznámila totiž, že její manželství zkrachovalo. S manželem Reném (48) stojí před rozvodem. Nyní promluvil René Decastelo a odsoudil spekulace, že by si našel mladou milenku. Manželství si prý rozbili oba manželé společně, ale už s tím jsou smíření.

Platili za jeden z nejstabilnějších párů českého showbyznysu. Jejich vztah ale 13 let od svatby dojel do konečné stanice.

Sympatická moderátorka a hvězda seriálu Slunečná se za publicistu, spisovatele a kreativního producenta René Decastela provdala v roce 2009. Za svědka jí tehdy šla kamarádka Lejla Abbasová (42). Téhož roku se jim narodil syn Michael, o dva roky později se dvojice radovala z narození dcery Zuzany. Společná cesta životem je nyní u konce.

V podstatě všichni, kdo dvojici znají, začali spekulovat, kdo z partnerů vztah rozbil. Podle zdrojů bulvárního webu eXtra.cz si prý René Decastelo našel mladou milenku a manželku odstavil na druhou kolej. Ten to ale rázně popřel.

„Nejsme žádní hrdinové! Vážně si někdo myslí, že status o našem rozchodu vznikl jako nějaká horká novinka přes noc? Zrovna já moc dobře rozumím touze vytvářet skvělé příběhy pro čtenáře. Ale u správného příběhu musí být kladný hrdina a záporák. Tady není ani jeden. Je to už pár měsíců, co jsme si s Evi řekli, že nemáme budoucnost jako partneři a manželé. Pro senzacechtivé dodávám, že na to neměl vliv nikdo další, jen my dva,“ napsal René na svůj Instagram s tím, že manželství pohřbili oba společně, aniž by do života vstoupil nějaký přitažlivý element.

René Decastelo: Není v tom žádná senzace!

Podle informací webu Prima Ženy nenese Eva Decastelo rozchod moc dobře. Přeci jen 13 společných let z hlavy člověk nevymaže. René ale mluví o tom, že se přes krach už dokázali přenést.

„Oba jsme s tím smíření, máme to uzavřené a fungujeme spolu jako rodiče našich skvělých dětí. A to je přece to hlavní. Není v tom žádná senzace, což zklame všechny, kteří doufají v další pikantní podrobnosti. Nejsou! Rád bych apeloval, abyste se na nás vykašlali, protože mě znáte a víte, že jsem o publicitu nikdy nestál, ale rozumím, že to asi ještě nějakou dobu budete živit a vymýšlet zápletky,“ doplnil René ve svém prohlášení.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.