Celebrity

12. května 2022 13:00

David Laštovka

Gregorová, Kolářová či Ztracený. Které slavné páry se po rozchodu daly opět dohromady?

Jedno známé přísloví praví, že dvakrát do stejné řeky nemá člověk vstoupit. Jak se ale ukazuje, ne vždy to tak úplně platí. V českém showbyznysu najdeme řadu párů, které se rozešly, ale po čase se k sobě znovu vrátily. Podruhé už jim to ve vztahu fungovalo mnohem lépe než poprvé. Kdo ze slavných zažil lásku se šťastným koncem?

Hana Gregorová –⁠ Ondřej Koptík

Vdova po slavném herci Radku Brzobohatém se tři roky po jeho smrti dala dohromady s o 32 let mladším Ondřejem Koptíkem. Brzy spolu začali bydlet a vše vypadalo idylicky. Chodili spolu do společnosti a svou zamilovanost ani na veřejnosti neskrývali. Jejich vztah byl natolik vážný, že Hanu její mladší partner po pár měsících požádal o ruku a ona řekla ano. Místo plánované svatby však přišel rozchod. Byla to Gregorová, která mu sbalila kufry a vyhodila ho z domu. Zjistila totiž, že jí lže a za jejími zády tajně užívá marihuanu.

Podívejte se, jak to Haně Gregorové a Ondřeji Koptíkovi slušelo v jejich „prvním“ vztahu:

Koptík „kopačky“ psychicky neunesl, smutek zaháněl tvrdými drogami v kombinaci s alkoholem a skončil na psychiatrii. Poté dokonce začal veřejně vynášet intimnosti z jejich sexuálního života. Na to, že se ti dva ještě někdy dají dohromady, by si vsadil asi málokdo. Ale stalo se. Hana vzala Ondřeje na milost a tvoří šťastný pár. Oproti době, kdy spolu chodili poprvé, však nastala podstatná změna. Do společnosti už vyrážejí jen výjimečně a o svém vztahu s médií příliš nemluví.

Marek Ztracený –⁠ Marcela Skřivánková

Zpěvák se s matkou svého jediného syna Marka rozešel krátce poté, co se stal otcem. S Marcelou k rozhodnutí jít od sebe dospěli po vzájemné dohodě a domluvili se na střídavé péči. Ztracený v té době žil tak trochu bohémským životem. Mejdany, večírky a flámy u něj byly na denním pořádku.

Brzy si však uvědomil, že rodina je nejdůležitější, a vrátil se ke své partnerce. Před dvěma lety ji dokonce před zraky tisíců fanoušků během svého vyprodaného koncertu v O2 areně romanticky požádal o ruku. Na svatbu se ale zatím stále čeká, budoucím manželům plány narušila pandemie koronaviru.

Daniela Kolářová –⁠ Jiří Ornest

Herecký pár se seznámil v době studií na DAMU, kde byli spolužáky. Přátelství se postupně přeměnilo ve velkou lásku. Po devítiletém vztahu se vzali, rok nato se jim narodil syn Šimon a o další tři roky později druhý syn Matěj. Na začátku 80. let se však dostavila manželská krize, která v roce 1988 vyústila v rozvod. Nerozešli se ale ve zlém. Už kvůli synům dál normálně komunikovali a Jiří je pravidelně navštěvoval. Postupem času zjistili, že bez sebe nemohou být, a dali se znovu dohromady.

Svoji lásku před oltářem opětovně stvrdili v polovině 90. let. „Řekněme, že manžel nebyl poprvé na manželství dostatečně připravený. Až když jsme se rozešli, asi mu rodina začala scházet a postupně se vracel. Proto jsme se rozhodli legalizovat náš vztah i podruhé,“ vysvětlovala Daniela Kolářová v rozhovoru pro deník Blesk. Od té chvíle mezi nimi láska vzkvétala a jejich pouto bylo silnější než kdykoliv předtím. Když Ornesta začaly sužovat vážné zdravotní problémy, Daniela mu byla až do konce jeho posledních dnů velkou oporou.

Monika Bagárová – Machmud Muradov

Když zpěvačka oznámila rozchod se svým partnerem, zápasníkem MMA Machmudem Muradovem, s nímž má malou dceru Ruminku, zaskočilo to širokou veřejnost. Oba následně v médiích prohlásili, že v tom není nikdo třetí, vše probíhalo v klidu a bez emocí a nadále udržují dobré vztahy. „Nejsem anděl, ani Monika není. Ale jsem moc rád, že s ní mám dceru a že ji opravdu mám konkrétně s ní,“ uvedl tehdy pro eXtra.cz Muradov. „Jsme úplně v pohodě a fungujeme jako rodiče, kteří tu jsou pro své dítě,“ doplnila Monika.

Netrvalo dlouho a byla znovu ruka v rukávu. „Ano, jsme s Machem opět spolu. Musíme na vztahu pracovat a dohodli jsme se, že budeme víc času trávit spolu,“ potvrdila pak zpěvačka svým sledujícím na Instagramu během živého vysílání.

Hana Mašlíková – André Reinders

Po čtyřech letech manželství Mašlíkové s Reindersem, v němž se jim narodil syn Andreas, si prošli velkou krizí, která skončila rozchodem. K rozvodu však nakonec nedošlo, jejich životní cesty se totiž znovu spojily.

„My jsme dlouhodobě měli nějaké problémy. To nebylo, jak si lidi myslí, že nám najednou zničehonic ruplo v bedně. Měli jsme delší krizi a ta vyvrcholila rozchodem. Naštěstí během toho roku, co jsme byli od sebe, jsme si spoustu věcí uvědomili. Ve spoustě věcí jsme se dokázali změnit, zapracovali jsme na tom. Někdy se prostě problémy nahromadí, když se neřeší. A my teď víme, že je musíme řešit okamžitě a netlačit je před sebou,“ svěřila se Hana v rozhovoru pro iDNES.cz.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.