Bílá i Shakira. Tyto slavné ženy se zamilovaly do mladších partnerů a jen září

Lucie Bílá slaví narozeniny

Říká se, že věk je jen číslo a skutečně hraje roli pouze to, jak se my sami cítíme. Ostatně to potvrzují některé slavné páry, ve kterých jsou ženy starší než jejich muži. Podívejte se, které české, ale i světové celebrity našly zalíbení u mladších partnerů.

Láska kvete v každém věku a nikde neexistují přesně dané věkové tabulky, podle kterých byste se ve vztazích měli řídit. A když mohou mít muži mladší ženy, proč by to nemohlo fungovat naopak? Podívejte se na slavné ženské celebrity u nás i ve světě, které se zamilovaly do výrazně mladších partnerů.

Lucie Bílá a Radek Filipi

Česká zpěvačka Lucie Bílá (56) se netají svými sympatiemi k mladším mužům. V minulosti se vdala například za zpěváka Václava Noida Bártu, který byl o čtrnáct let mladší. Teď září po boku fitness trenéra Radka Filipi (38), se kterým ji dělí dokonce sedmnáct let. Dvojice se seznámila v roce 2015 na obnovené premiéře muzikálu Carmen. Minulý rok oslavila společných šest let vztahu a Lucie na svém Instagramu sdílela zamilované přání.

„Dnes je to šest let, co jsem se schovala za nejvyššího chlapa v místnosti, když jsem po premiéře Carmen utíkala před davem novinářů… Od té doby se za něj mohu schovat kdykoli a kdekoli a já ho za ten pocit bezpečí celým srdcem miluji. Krásné výročí, lásko moje,“ napsala k příspěvku na sociálních sítích.

O svatbě prý zatím neuvažují, ale Lucie by se prstýnku nebránila. „Pokud bych byla požádána o ruku, neodmítla bych. Ale takhle nám to vyhovuje. Lásku cítíme v srdci, nepotřebujeme na to papír. Jak se říká, člověk nemá nikdy říkat nikdy, takže uvidíme,“ prozradila zpěvačka v rozhovoru pro Prima Ženy.

Vendula Prizingerová a Josef Pizinger

Vendula Pizingerová (50) si v roce 2015 vzala o šestnáct let mladšího Josefa Pizingera. Matka Josefa byla Vendulina kamarádka a požádala ji o pomoc. Přišlo to v době, kdy už téměř zanevřela na muže. „Během čtrnácti dnů mě oslovila kamarádka Simona s tím, že se její syn zrovna rozešel s partnerkou a špatně to nese. A já jsem tehdy hodně chodila k různým psychologům, takže mu prý poradím. No tak jsem mu poradila…“ prozradila v minulosti v jednom z rozhovorů pro Blesk.

Postupně se z nich nakonec stal pár. „Těšili jsme se jeden z druhého… jen z toho obyčejného bytí. A taky to všechno mělo příchuť zakázanýho ovoce a my jsme měli pocit, že stojíme proti všem,“ vzpomínala na zamilované začátky v jednom ze svých příspěvků na Instagramu.

Vendula si v minulosti prožila své. Z manželství se zesnulým Karlem Svobodou měla dvě děti, dcera však ve čtyřech letech zemřela na rakovinu. Syna Jakuba teď vychovává společně s Josefem. Aktuálně prezidentka nadačního fondu Kapka naděje doslova září štěstím. V roce 2020 se jim totiž s Josefem narodil syn. Vendula sice přiznává, že ji občas mateřství zmáhá, ale je velice šťastná. „Je to hrozně zvláštní, protože mateřství ti dodá takovou energii. Je to taková jiná únava. Ale přiznám se, že někdy unavená jsem,“ prozradila v minulosti pro Prima Ženy.

Alice Bendová a Michal Topol

Herečka a moderátorka Alice Bendová (48) se v minulosti spálila. Její exmanžel Václav Benda, se kterým má dvě děti, ji totiž podváděl. Naštěstí však Alice na lásku nezanevřela a v roce 2012 se seznámila s o dvanáct let mladším Michalem Topolem, se kterým se minulý rok zasnoubila.

„To ti to trvalo, ty můj blboune nejapnej. A nejsi vůbec romantik, ale ten prstýnek je pohádkovej a náramnickej. Tak přátelé, já jsem na mladý kolena zasnoubená,“ okomentovala herečka fotku s prstýnkem, který zdobí několik malých briliantů.

Bendová se později v rozhovoru pro iDnes rozpovídala o tom, jak asi bude vypadat jejich svatba. „Říkali jsme si, že to bude asi úplně náhodné. Stejně tak, jako byla žádost o ruku. Seděla jsem na sedačce ve špinavém županu. To je fakt hrozné! Zeptala jsem se, jestli nemohl počkat na druhý den, až si vezmu tepláky a tričko. Třeba taky špinavé. (smích) Myslím, že svatba bude v obdobném duchu. Že to bude takové nečekané, určitě s dětmi, spíše někde venku jenom tak a pak to zlegalizujeme. Žádná velká svatba,“ popsala herečka.

Lenka Vlasáková a Jan Dolanský

Také herečka Lenka Vlasáková (49) se zamilovala do mladšího hereckého kolegy Jana Dolanského (44). Devatenáct let spolu žili takzvaně na psí knížku a minulý rok se konečně vzali. Svatba však proběhla v utajení.

„Byli jsme týden sami na chalupě bez dětí. Začali jsme o tom při jedné večeři mluvit,“ popsala herečka situaci pro Blesk. Žádostí o ruku sice před tím prý proběhlo několik, ta poslední se však neobešla bez pláče. „To byl asi čtvrtek a v pondělí jsem se Honzy začala ptát, jestli to teda půjdeme zařídit, a Jenda se mě zeptal proč. Což mě rozplakalo,“ vyprávěla herečka v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Dolanský na to však pohotově zareagoval. „Tak jsem ji vzal za ruku a řekl jsem: Jedem,“ řekl v talkshow.

Shakira a Gerard Piqué

Populární kolumbijská zpěvačka našla zalíbení ve španělském fotbalistovi, který se narodil přesně ve stejný den jako ona, jen o deset let později. Seznámili se v roce 2010 během natáčení písně Waka Waka, která byla hymnou k fotbalovému mistrovství světa.

„Myslím, že pokud jde dokázat existence Boha, lze to pouze láskou. Když jsem potkala Gerarda, vyšlo slunce,“ nešetřila slovy chvály na svého partnera Shakira. Pár spolu má dva syny, svatbu však zatím zřejmě neplánují. „Manželství se bojím. Navždy chci zůstat přítelkyní,“ sdělila zpěvačka. Pokud se ale někdy vdá, Gerard je prý podle ní ten pravý. „Máme spojení, lásku jeden k druhému a děti. Myslím, že tyto aspekty náš vztah už má a manželství je nezmění,“ dodala.

Britney Spears a Sam Asghari

Za zmínku stojí také vztah zpěvačky Britnes Spears a jejího o dvanáct let mladšího snoubence Sama Asghariho. Rodák z Íránu ji minulý rok požádal o ruku po čtyřletém vztahu. Dvojice se seznámila během natáčení videoklipu k písni Slumber party.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.