Celebrity

8. června 2022 11:35

Josef Šťastna

Krach manželství po 13 letech. Eva Decastelo oznámila rozchod s manželem

Eva Decastelo o dětech v pubertě: skoro je nevídám

Moderátorka a herečka Eva Decastelo (43) prožívá složité chvíle. Oznámila, že její manželství se rozpadlo. S manželem Reném (48) půjdou každý svou vlastní cestou. V srpnu měli slavit 13 let od svatby. „Bohužel to není vtip, je to tak,“ potvrdila rozchod pro web Prima Ženy.

„Vztahy jsou složité, občas všechno nedopadne, jak jsme si plánovali. Důležité je umět si to přiznat. My s manželem jsme to uměli udělat a pochopili jsme, že jako partneři a manželé už nemáme budoucnost. Ale dál zůstáváme přátelé a hlavně rodiče našich úžasných dětí. Víc nemá smysl řešit. A víc nemá smysl ani vysvětlovat,“ uvedla Eva Decastelo na svém facebookovém profilu.

Okouzlující moderátorka a hvězda seriálu Slunečná se za publicistu, spisovatele a kreativního producenta René Decastela provdala v roce 2009. Za svědka jí tehdy šla kamarádka Lejla Abbasová (42). Téhož roku se jim narodil syn Michael, o dva roky později se pár radoval z narození dcery Zuzany.

Bohužel to není vtip, potvrdila Eva Decastelo

Ke složitému rozchodu s Reném Decastelo tak došlo necelých 13 let od svatby, výročí měl pár slavit letos v srpnu. „Bohužel to není vtip, je to tak,“ potvrdila rozchod pro web Prima Ženy.

Přesné důvody, proč vztah zkrachoval, si moderátorka nechala zatím pro sebe. „Ano, je to pravda, rozvádíme se. Vše, co jsme k tomu chtěli s manželem říct, jsme už řekli v prohlášení, více se k tomu nebudeme vyjadřovat,“ dodala Eva Decastelo pro web Prima Ženy.

Zajímavý pohled na mezilidské vztahy můžete sledovat od 30. května každý všední den večer na Prima SHOW, kde startuje pořad Singl Švindl. V něm o výhru bojují jedna dáma, tři zadaní muži a jeden single. Žena během návštěv v jejich domácnostech musí odhalit, kdo z pánů je nezadaný a nebojí se při tom použít veškeré své ženské zbraně.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.