Celebrity

20. prosince 2022 10:41

redakce Prima Ženy

První vánoční stromek Soukupa a Hanychové. Ať dorazí služba na zdobení, říká Agáta

Agáta Hanychová (37) před Vánoci rozhodně nelení. Před pár dny se ukázala se synem Kryšpínem (11) na sjezdovce, za což ji opatrní fanoušci kvůli těhotenství pokárali. Teď se pochlubila ozdobeným stromečkem, a to i přesto, že jsou s dcerou Miou (5) nemocné.

Blíží se první Vánoce, kdy budou Agáta Hanychová a Jaromír Soukup (53) spolu. Na rozdíl od chvíle, kdy svůj vztah poprvé oznámili, teď už o něm nikdo nepochybuje a všichni fanoušci i členové velké rodiny čekají na narození miminka.

Zdobení stromku dalo nemocným holkám nejspíš pořádně zabrat, protože Agáta v diskuzi s jednou ze sledujících na Instagramu zažertovala, že by na to ocenila nějakou službu. A co teprve na sundávání ozdob a háčků po Vánocích? Neznáme nikoho, koho by odstrojování stromku bavilo. Agátě se ale výzdoba povedla parádně a z fotek interiéru dýchá pohodová atmosféra, přestože je označila hashtagem „kašleme na nepořádek“ a „zdraví na 1. místě“.

Zdraví nebere Agáta na lehkou váhu. S dcerou se nadopovaly domácí „česnekačkou“, na sražení teploty dostala Mia i chladicí polštářky na čelo a také jí maminka dala paralen. Mia se prý budila mnohokrát za noc, a protože to zná velmi dobře každý rodič, přejeme rodince, ať se brzy uzdraví a užijí si Ježíška odpočatí.

Podívejte se zpátky do minulosti, jak Agáta potvrdila vztah s Jaromírem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.