Celebrity

22. prosince 2022 16:34

redakce Prima Ženy

Žilková, Bagárová i Vémolovi ukázali vánoční stromečky. Některé opravdu berou dech

Ať už máte nazdobeno nebo ne, můžete na chvíli hodit nohy nahoru a pokochat se vánočními stromky a výzdobou slavných. Kdo vsadil na klasiku a kdo letos atakuje první příčky v kýčovitosti? Podívejte se, jak si vánoční stromky zkrášlili u Vémolových, Koktových či v rodině Veroniky Žilkové.

Díky chytrým telefonům a sociálním sítím můžeme sledovat, jak se lidé předhání v dekorování. Profily celebrit už nyní svítí a září a dá se očekávat, že v příštích několika hodinách, maximálně dnech, ukážou vánoční strom i ostatní, kteří jsou otevřeni sdílení. Někdo si nechává oblíbenou tradici až na Štědrý den, jiní si vánoční výzdobu a atmosféru užívají už několik týdnů. Snad jim živé dekorace vydrží až do konce roku.

„Rytmus se netrefil do dveří??? (vtip) máte to moc pěkné,“ zavtipkovala jedna z fanynek v komentářích pod příspěvkem modelky a moderátorky Jasminy Alagič Vrbovské (33) na Instagramu. Výzdoba je to opravdu honosná a stromek mají u Vrbovských už nazdobený také, sladili ho moderně do třpytivých odstínů stříbrné a zlaté.

Stromek fotbalisty Davida Limberského (39) si získal pověst druhého nejsledovanějšího v Česku, hned po tom, jenž je přístupný široké veřejnosti na Staroměstském náměstí. Nejen fotbaloví fanoušci se těší, až Limberský vytáhne „uměláka“. Alespoň se nemusí obávat, že by jim do konce svátků nevydržel.

Modelka a moderátorka Hana Reinders Mašlíková (40) zdobení stromečku natočila na mobil, a protože nejdřív špatně klikla a místo zrychleného časosběru vytvořila standardní video, radila se s fanoušky, jak původní zhruba hodinovou práci zrychlit. Povedlo se a teď se část fanynek rozplývá nad stromkem, který zdobila spolu s legendou MMA scény André Reindersem (41). Některé fanynky řeší, proč André zdobil nahý do půl těla.

Jsou tu první Vánoce, kdy je modelka a moderátorka Agáta Hanychová (37) ve vztahu s podnikatelem a moderátorem Jaromírem Soukupem (53). Stromek zvládly s dcerou Miou ozdobit i přesto, že byly obě nemocné. Proto příspěvek doplnila i hashtagy „kašleme na pořádek“ a „zdraví na 1. místě“.

U českého bojovníka MMA Karlose „Terminátora“ Vémoly (37) to vypadá trochu jako v Disneylandu. Na vánočním stromě visí kromě klasických ozdob ještě spousta plyšáků. To vše doplnily balónky u příležitosti dětské oslavy narozenin. Fotek vzniklo na party hodně a oba hrdí rodiče, Karlos a Lela (33) Vémolovi, se s nimi pochlubili na svých sociálních sítích. Fanoušci si postěžovali na přeplácanost a „přehlídku plastu“.

Modelka a moderátorka Iva Kubelková (45) sdílela video vánočního stromku na třetí adventní neděli. Vypadá to, že kombinace dekorací byly dobře promyšlené. Baňky, květy, třpytky i peří, vše v několika tónech k sobě ladících barev.

„Holky říkaly, že není moc hezkej. Stromek, ne dítě. Tak jsem znejistila, viď. Je pravda, že asi není úplně symetrickej a bohatej všude, nebo nevím,“ okomentovala vlastní stromeček herečka Veronika Arichteva (36). Skutečnost, že mnozí označili její strom za koště, ale důvtipně využila k tomu, aby podpořila projekt proti plýtvání Zachraň stromek.

Moderátorka CNN Prima News Gabriela Lašková (32) prozradila, že nakonec pořídili mnohem větší stromek, než měli v plánu. I proto ho ozdobili s předstihem, aby si ho mohli pořádně užít. „Pořád se na něj dívám a kochám se. Tuhle tradici miluju a každý rok se na ni těším. A s klukami to má samozřejmě úplně jiný rozměr,“ popsala dvojnásobná maminka na svém instagramovém profilu.

Herečka Veronika Žilková (61) má za sebou čerstvou autonehodu, při které přišla o milované auto. Prozradila to při jednom z pravidelných cvičení, jenž pořádá na Instagramu pro své fanoušky. V jiném videu pak popřála všem klidné Vánoce a ještě u toho stihla cvičit. Fanoušci se také mohli při tréninku pokochat zajímavou světelnou dekorací.

Manželka fotbalisty Antonína Baráka Nikola (27) sdílela fotku, kde spolu všechno ladí. Zamilovaný pár se těší na nový přírustek do rodiny. U jedné z fotek s těhotenským bříškem si Nikola zavtipkovala, že by měla přestat jíst vánoční cukroví. Třpytivá výzdoba plná světélek je dechberoucí, jak dlouho asi zdobení trvalo?

Modelka Aneta Vignerová (35) si letos prošla nelehkým obdobím. Rozešla se s tatínkem svého syna, scenáristou Petrem Kolečkem (38). Synkovi vyznala lásku pod příspěvkem na sociálních sítích „Ano, ty jsi můj největší Hrdina... Udělám a udělala jsem, co jsem mohla! Nejsme sice tři mušketýři, ale my dva spolu budeme navždy“. Úzký a vysoký stromek šetří místo v interiéru a netradiční ozdoby mu opravdu sluší.

Zpěvačka Monika Bagárová (28) ukázala nazdobený stromeček v příspěvku, kde vyznává lásku svému novému partnerovi. „Potkala jsem Anděla. Krásný srdce, krásnou duši plnou lásky, pokory a laskavosti,“ napsala. Je jasné, že vánoční stromek a dekorace jsou tady opravdu jen v pozadí nově rozkvétajícího vztahu. Snad si užijí šťastné a zamilované Vánoce.

O sedm let mladší sestra Moniky Bagárové také sdílela fotku vánočního stromku plnou lásky. Natálie na ní je se svým partnerem, hudebníkem Michaelem Slivkou. V příběhu na Instagramu se pak pochlubila i s videem z balení dárků: „Z jedné strany hezké, z druhé strany děs,“ posteskla si.

Herečka, modelka a moderátorka Eva Decastelo (44) letos potvrdila vztah s fotografem Tomášem Třeštíkem a budou to tak jejich první společné Vánoce. Co se týká barev, Eva Decastelo vsadila u stromečku na klasiku - červená, modrá, zelená a zlatá. Jak se vám líbí?

U herečky Mahuleny Bočanové (55) je nazdobeno už přes dva týdny. Dokonce i napečeno, jak se herečka pochlubila v příspěvku na Instagramu. Ozdoby zvolila Mahulena Bočanová také v klasických barvách, ty se nikdy neokoukají.

Himalajskou borovici o výšce 210 cm má doma rodina Koktových. Ornella Koktová (29) se pochlubila ovládáním světel na stromečku pomocí mobilu. Jinak to vypadá, že s ozdobami šetřili, možná také plánovali menší stromek a tak už na celou plochu prostě ozdoby nevystačily.

Prezidentka nadačního fondu Vendula Pizingerová (50) sdílela příspěvek o terapeutické masážní podložce, ve videu si nejde nevšimnout obřího stromku, který pod nánosem modrých a bílých řetězů a ozdob není skoro vidět. Tenhle styl asi nebude pro každého.

Modelka Nikol Švantnerová (30) je další z nastávajících maminek, která letos Vánoce oslaví s miminkem v bříšku. Na jejím instagramovém profilu je tolik stromečků, že chvíli trvalo, než jsme našli ten její. Jak sama v příspěvku popsala, nikdy se nijak nedrží trendů, letos poprvé upustila od červené a ladila výzdobu do stříbrnozelené. Přidala i své oblíbené vánoční ozdoby.

Herečka Dana Morávková (51) zvolila elegantní klasiku a v bílých třpytivých šatech svým fanouškům popřála na Instagramu krásnou čtvrtou adventní neděli. Na fotce není její vlastní stromeček, ten ale sdílela už o pár dnů dřív a bílou barvu na něm také uvidíte.

Herečka a zpěvačka Mariana Prachařová (28) ukázala stromek už před více než dvěma týdny. Údajně ho tak brzy zdobí vždycky a vždy jim vydrží až do ledna. Přirozenost živého stromečku podtrhla slaměnými a dřevěnými ozdobami.

Čí vánoční výzdoba a stromek se vám líbí nejvíc?

Veronika Žilková přiznala, že Vánoce nenávidí:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.