Celebrity

15. prosince 2022 13:05

Eliška Reiglová

Trojúhelník vyřešen. Aneta Vignerová definitivně nechala Kolečka a promluvila o zradě

Modelka Aneta Vignerová (35) se rozhodla veřejně ukončit svůj vztah se scenáristou Petrem Kolečkem (38), ať už byl v nedávné době jakýkoliv. Na Instagramu promluvila k fanouškům a ve stories nešetřila ani otce svého syna Jiříka, ani jeho milenku Denisu Nesvačilovou (31).

Petr Kolečko a Aneta Vignerová měli ještě donedávna vztah jako na houpačce. Z té ovšem nyní modelka seskočila a nechala scenáristu, aby se houpal sám. Ještě před pár dny to vypadalo na velký návrat a Kolečko se dušoval, že rozbouřené vody už se uklidňují a vše je na nejlepší cestě.

„Vážím si toho, že k sobě s Anetou po tom všem nacházíme opět cestu a dokážeme se mít rádi. Vážím si i její statečnosti v poslední době. Uvědomil jsem si, že rodina je nejcennější, a věřím, že zas rodina budeme,“ uvedl pro magazín Showtime. Nové informace ale vedly ke strmému pádu.

Podívejte se, jak si Vignerová a Kolečko vedli v show Můj muž to dokáže:

Když už to vypadalo, že Petr Kolečko upřednostnil rodinu, ukázalo se, že s Denisou Nesvačilovou stále tráví čas. Web eXtra.cz přinesl informaci, že společně vyrazili na křest knihy a ani jeden z nich se rozhodně nechoval tak, jak se k sobě lidé obvykle chovají po rozchodu.

„Pohledy se úplně svlékali. Ta zamilovanost z nich přímo tryská. Tohle nebylo přátelské setkání. Vždyť navíc přijeli a odjeli společně,“ zaznělo svědectví přímo z akce, o které se veřejně vědělo jen minimálně, a přítomnost novinářů tudíž nebyla očekávána.

Třetí šance nebude

Aneta Vignerová neměla problém dát otci svého syna druhou šanci, nicméně třetí šance by na ni po posledních informacích už asi byla moc. Proto se rozhodla s Kolečkem definitivně skoncovat, a to navíc veřejně na svém Instagramu, kam umístila videoprohlášení.

„Uděláme si tady takové bulvární okénko. Myslím, že si to taky trošku zasloužíte. Víte co... Byla tady šance, která byla promarněná, a je to pryč. Nikdo se z toho nehroutí, protože věci byly dost bolestné a musí se na nich pracovat delší dobu. A myslím, že se to velmi rychle obrátilo jiným směrem. Takže jsem za to vlastně velmi ráda. Jenom chci obejít tyhle bulvární záležitosti, které musíte číst a píšete mi o tom,“ řekla Vignerová k situaci, o níž je slyšet už od srpna, a pokračovala dále.

„Měla jsem potřebu vám k tomu něco říct, protože to není všechno jenom o sdílení hezkého a nějakých spoluprací. Myslím, že vám to dlužím, protože mi píšete hodně. Jsem strašně ráda, že jsem tohle udělala a že to takhle dopadlo. Nechápu ty dva, je to zase další zrada. Ale o tom zase asi někdy jindy. Myslím, že se tady hrálo na všechny strany, a doufám, že trojúhelník je vyřešen,“ dodala modelka, pro kterou je vztah s Petrem Kolečkem už navždy minulostí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.