Celebrity

6. listopadu 2022 05:30

Eliška Reiglová

Aneta Vignerová po rozchodu září štěstím. Žena občas potřebuje být sama, říká

Modelka Aneta Vignerová (35) má za sebou bouřlivý rozchod se scenáristou Petrem Kolečkem (38). Zatímco on je šťastný po boku herečky Denisy Nesvačilové (31), s níž natáčel seriál Pálava, jeho bývalá přítelkyně se nyní věnuje jejich dvouletému synovi Jiříkovi a práci a na nový vztah nemá ani pomyšlení.

Petr Kolečko se měl při natáčení seriálu Pálava sblížit s Denisou Nesvačilovou. V srpnu byl jejich vztah provalen a muž, o němž do té doby panovalo povědomí, že žije s Anetou Vignerovou, potvrdil, že se s ní rozešel. S rusovlasou herečkou se měl dát dohromady už s čistým štítem, jeho bývalá partnerka to však vnímala jinak.

Rozbouřené vody v okolí nyní již bývalých partnerů poměrně utichly. Navíc se zdá, že Aneta Vignerová se umí znovu radovat ze života, protože na přehlídce svého kamaráda a módního návrháře Michaela Kováčika vypadala fantasticky a rozdávala úsměvy.

Vignerová se ze samoty raduje

Aneta Vignerová má za sebou řadu neúspěšných vztahů. Před Petrem Kolečkem randila s hudebníkem Davidem Krausem (42) nebo také s fotbalistou Tomášem Ujfalušim (44). Zdálo se, že známý scenárista bude mužem jejího života, opak byl ale pravdou. A přestože se modelka z rozchodu dokázala vzpamatovat, na nový vztah ještě rozhodně nepomýšlí.

„Určitě je radost jít do světa. Nemám ale žádné ambice. Užívám si to a jsem šťastná, že jsem sama. Myslím, že to občas žena potřebuje a v tomto blbém období si to asi nejvíc uvědomí, takže děkuju za to,“ řekla na módní přehlídce redakci Showtime.

Hlavní náplní modelky je péče o syna

Pro českou Miss 2009 bylo po rozchodu prioritou, aby se události okolo ní a Petra Kolečka nedotkly jejich syna. Ten byť nyní již nežije s oběma rodiči, od nich dostává stále stejné množství lásky. Kontakt syna a otce Vignerová rozhodně nemá v plánu jakkoliv narušovat.

„Táta je pro něj důležitý, Jiříček má tátu rád. Určitě ho miluje, je na něho zvyklý a já mu ho v životě upírat nebudu. Budu se snažit – a myslím, že i Petr – o to, aby Jiřík byl opravdu šťastné dítě, jako je teď,“ dodala modelka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.