Celebrity

29. září 2022 14:53

redakce Prima Ženy

Rozchodem zlomená Aneta Vignerová má oporu v synovi. Dojala vzkazem, který mu napsala

Rozchod Petra Kolečka a Anety Vignerové není událostí, která by se dala označit za klidnou. Zatímco známý scenárista tvrdil, že do vztahu s herečkou Denisou Nesvačilovou vstoupil už jako svobodný muž, podle modelky byl rozchod nečekaný a dozvěděla se o něm jen chvíli před medializováním. Teď se především snaží, aby události posledních týdnů nepoznamenaly dvouletého syna Jiříka. To vyjádřila i vzkazem na Instagramu.

Petr Kolečko se měl během natáčení seriálu Pálava sblížit s Denisou Nesvačilovou. V srpnu byl jejich vztah provalen a scenárista, o němž do té doby panovalo povědomí, že žije s Anetou Vignerovou, potvrdil, že se s ní rozešel. S rusovlasou herečkou se měl dát dohromady už s čistým štítem, ale jeho bývalá partnerka to viděla jinak.

Modelka, která má s Kolečkem dnes už dvouletého syna Jiříka, se měla o rozchodu dozvědět teprve dvě hodiny předtím, než se v médiích objevily první články o vztahu scenáristy s Nesvačilovou. Jaká je skutečná pravda, vědí ale jen oni dva.

Syn Jiřík

V únoru 2020, krátce před úderem koronavirové epidemie, se Anetě Vignerové a Petrovi Kolečkovi narodil syn Jiřík. Scenárista, který stojí kromě seriálu Pálava také za filmem Přes prsty, měl tou dobou z předchozího vztahu už dva syny.

Vignerová se nechce nečekanému rozchodu ze strany ex partnera už příliš věnovat, svůj čas a pozornost chce zaměřit na dvouletého synka. Ten naštěstí ještě nemá rozum z toho, co rozchod jeho rodičů provází, modelka proto hodlá dělat vše pro to, aby ho tato událost ani jinak nezasáhla. Vyjádřila to v dojemném vzkazu na Instagramu.

Vzkaz pro syna sdílela Miss České republiky z roku 2009 s fanoušky. „Jsi ten nejlepší kluk pod sluncem a spolu zvládneme úplně vše!!! Budu se ze srdce a všech sil snažit, ať se tě vše špatné, co se teď děje, co nejméně dotýká a jsi stále tak šťastný, jako děláš každým dnem i mě.“

Nátlak a stěhování

Na přání Petra Kolečka se musela Aneta Vignerová i se synem v nedávné době údajně vystěhovat z rodinného domu u Nymburka i z pražského bytu, kde střídavě bydlela. „Aneta chtěla zůstat v jejich domě, na který byli se synem zvyklí. Ale Petr naléhal na stěhování a nabídl Anetě, ať si najde nový byt, že bude přispívat na nájem,“ prozradil zdroj portálu Expres.cz.

Scenárista měl své expartnerce posílat jeden inzerát za druhým, a to podle zdroje vedlo k tomu, že nakonec ustoupila. „Nechtěla v tom domě už být, bylo mezi nimi velké napětí, což Aneta nemá zapotřebí. Radši začínají nový život jen s Jiříkem a sami.“


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.