Celebrity

29. září 2022 14:53

redakce Prima Ženy

Rozchodem zlomená Aneta Vignerová má oporu v synovi. Dojala vzkazem, který mu napsala

Rozchod Petra Kolečka a Anety Vignerové není událostí, která by se dala označit za klidnou. Zatímco známý scenárista tvrdil, že do vztahu s herečkou Denisou Nesvačilovou vstoupil už jako svobodný muž, podle modelky byl rozchod nečekaný a dozvěděla se o něm jen chvíli před medializováním. Teď se především snaží, aby události posledních týdnů nepoznamenaly dvouletého syna Jiříka. To vyjádřila i vzkazem na Instagramu.

Petr Kolečko se měl během natáčení seriálu Pálava sblížit s Denisou Nesvačilovou. V srpnu byl jejich vztah provalen a scenárista, o němž do té doby panovalo povědomí, že žije s Anetou Vignerovou, potvrdil, že se s ní rozešel. S rusovlasou herečkou se měl dát dohromady už s čistým štítem, ale jeho bývalá partnerka to viděla jinak.

Modelka, která má s Kolečkem dnes už dvouletého syna Jiříka, se měla o rozchodu dozvědět teprve dvě hodiny předtím, než se v médiích objevily první články o vztahu scenáristy s Nesvačilovou. Jaká je skutečná pravda, vědí ale jen oni dva.

Syn Jiřík

V únoru 2020, krátce před úderem koronavirové epidemie, se Anetě Vignerové a Petrovi Kolečkovi narodil syn Jiřík. Scenárista, který stojí kromě seriálu Pálava také za filmem Přes prsty, měl tou dobou z předchozího vztahu už dva syny.

Vignerová se nechce nečekanému rozchodu ze strany ex partnera už příliš věnovat, svůj čas a pozornost chce zaměřit na dvouletého synka. Ten naštěstí ještě nemá rozum z toho, co rozchod jeho rodičů provází, modelka proto hodlá dělat vše pro to, aby ho tato událost ani jinak nezasáhla. Vyjádřila to v dojemném vzkazu na Instagramu.

Vzkaz pro syna sdílela Miss České republiky z roku 2009 s fanoušky. „Jsi ten nejlepší kluk pod sluncem a spolu zvládneme úplně vše!!! Budu se ze srdce a všech sil snažit, ať se tě vše špatné, co se teď děje, co nejméně dotýká a jsi stále tak šťastný, jako děláš každým dnem i mě.“

Nátlak a stěhování

Na přání Petra Kolečka se musela Aneta Vignerová i se synem v nedávné době údajně vystěhovat z rodinného domu u Nymburka i z pražského bytu, kde střídavě bydlela. „Aneta chtěla zůstat v jejich domě, na který byli se synem zvyklí. Ale Petr naléhal na stěhování a nabídl Anetě, ať si najde nový byt, že bude přispívat na nájem,“ prozradil zdroj portálu Expres.cz.

Scenárista měl své expartnerce posílat jeden inzerát za druhým, a to podle zdroje vedlo k tomu, že nakonec ustoupila. „Nechtěla v tom domě už být, bylo mezi nimi velké napětí, což Aneta nemá zapotřebí. Radši začínají nový život jen s Jiříkem a sami.“


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.