Aneta Vignerová hledá nové bydlení. Se synem už asi v rodinném domě žít nebude

Aneta Vignerová řeší rozpad vztahu s otcem svého syna Jiříka a zároveň už přemýšlí o tom, kde s dítětem bude bydlet. V rodinném domě nejspíše zůstat nehodlá. Petr Kolečko začal nový vztah s herečkou Denisou Nesvačilovou.

„Nechci už řešit, co se stalo. Potřebuju tu vychovávat dítě a soustředit se na to, abychom měli zařízené bydlení,“ sdělila webu eXtra.cz. Ta se před pár dny rozešla se svým partnerem Petrem Kolečkem (38), který už tvoří nový pár s herečkou Denisou Nesvačilovou (31). Jiskra přeskočila při natáčení seriálu Pálava.

Scenárista loni pro rodinu pořídil dům v obci Sloveč na Nymbursku za více než šest milionů korun. Ale těžko říct, zda tam někdo z nich nakonec bude bydlet.

Majitelem domu ve starší zástavbě je scénárista, kterému patří i další byt v Praze. Aneta pak byla tou, která domu vtiskla jeho domáckou útulnost. Ale zda tam bude nadále bydlet, je ve hvězdách. „Jsem v našem domě. Ten se taky musí do budoucna řešit. Nejde se jen rozhodnout sbalit si svých pár švestek a odejít,“ citoval ji web eXtra.cz.

Aneta Vignerová (34) se podle deníku Blesk už stěhuje, zatím zřejmě k rodičům, kteří za ní přijeli z Havířova.

Aneta Vignerová s Petrem Kolečkem už sice netvoří pár, ale nedále zůstávají rodiči dvouletého Jiříka. "Udělám všechno pro to, aby syn touto situací trpěl co nejmíň. On nemůže za to, co se mezi náma stalo. Budu se snažit ho vídat, jak to půjde. Jiříka velmi miluju," nechal se slyšet pro deník Blesk dramatik a scenárista.

Petr Kolečko má krom Jiříka ještě dva starší syny z první rodiny, kterou založil ještě v Mostě, odkud pochází. Jako spoluautor stojí mimo jiné za kultovním seriál Most, je podepsaný pod seriálem Liga mužské moudrosti či pod scénářem k filmu Padesátka, kterým režijně debutoval Vojtěch Kotek. Také Petr Kolečko má za sebou režisérkou premiéru, jejímž výsledkem je komedie Přes prsty.

Televize Prima momentálně vysílá seriál Pálava - autorem scénáře k dvanáctidílné sérii je právě Petr Kolečko. Při natáčení se poznal se svou nynější partnerkou, herečkou Denisou Nesvačilovou, která ve dvanáctidílné sérii hraje jednu z hlavních rolí.

Zdroj: Blesk.cz; https://www.extra.cz/aneta-vignerova-resi-zasadni-problem-po-priznani-petra-kolecka-k-nove-lasce-si-hleda-nove-bydleni-a066a


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.