Nesvačilová odmítá, že by sebrala Vignerové chlapa. Nikomu se křivda nestala, říká

Scenárista Kolečko se rozešel s modelkou Vignerovou

Vztah modelky a Miss České republiky z roku 2009 Anety Vignerové (34) a Petra Kolečka (38) je minulostí. Novou partnerkou úspěšného scenáristy je herečka Denisa Nesvačilová. Ta odmítá, že by Kolečka odloudila od rodiny. „Oba jsme do vztahu vstupovali jako svobodní lidé,“ uvedla herečka pro magazín Showtime.

Zdálo se, že vztah Petra Kolečka a Anety Vignerové je zalitý sluncem. Poměrně nedávno při natáčení zábavné show Máme rádi Česko dokonce Aneta uvedla, že jen čeká, kdy dostane prstýnek a začne se plánovat veselka. Dnes je ale vše jinak. Kolečko má novou partnerku, láska přeskočila při natáčení seriálu Pálava.

„S Denisou to je opravdu velmi čerstvé. Mimořádně si rozumíme, nicméně jakkoli to vypadá, rozhodně ona není důvodem našeho rozchodu s Anetou,“ uvedl Kolečko pro Showtime s tím, že s Anetou procházeli vleklou krizí a ani jeden nebyl ve vztahu spokojený.

To potvrdila také Denisa Nesvačilová. Ta Vignerové vzkázala, že jí rozhodně chlapa nepřebrala. „Mezi mnou a Petrem to trvá doslova pár dnů, jsem proto velmi překvapená, kolik pozornosti naše rodící se křehká láska vzbuzuje. Oba jsme do vztahu vstupovali jako svobodní lidé, nikomu se nestala žádná křivda,“ vysvětila hvězda seriálu Pálava, jak svůj vztah vidí.

Aneta Vignerová tvrdí, že vše je jinak

Aneta Vignerová ale toto tvrzení rozporuje. Podle ní se daly vztahové problémy řešit. Kolečko ale na to neměl chuť.

„To, že má Petr poměr s jinou ženou, jsem se dozvěděla dvě hodiny před tím, než se to objevilo na netu. Sám mi to zavolal. Byl to pro mě šok, vrazil mi dýku do zad. Takhle se to přece nedělá. Měli jsme nějaké problémy, ale to je ve vztahu normální. Myslela jsem si, že je mají řešit partneři mezi sebou a ne v jiné posteli. Jsme dospělí lidé a máme spolu syna,“ sdělila modelka pro deník Blesk s tím, že nechce prát špinavé prádlo na veřejnosti a na Kolečka kydat špínu, ale také má pocit, že musí veřejnosti sdělit, jak celou situaci vnímá ona.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.