Aneta Vignerová o rozchodu: Vyhozena z domu jsem nebyla, ale bylo to impulzivní

Vignerová o Kolečkovi

Modelka a influencerka Aneta Vignerová (34) si prošla velmi bouřlivým rozchodem se scenáristou Petrem Kolečkem (38), se kterým má dvouletého syna Jiříka. Kolečko nyní randí s mladší herečkou Denisou Nesvačilovou (31) ze seriálu Pálava. Tíživou situaci nese Aneta statečně. V magazínu Showtime nyní uvedla na pravou míru některé informace, které se kolem rozpadu jejich vztahu objevily.

Aneta Vignerová měla čerstvě možnost pohovořit o svém posledním vztahu s redakcí magazínu Showtime. Detaily a odžité události rozebírat nechtěla. Nestojí o to házet na svého ex špínu. Místo toho tak popsala, co si prožívala v tom období ona sama.

Změny v životě, které s sebou přinesl rozchod s režisérem Petrem Kolečkem, nese Aneta statečně, i když připouští, že to bylo velmi náročné období. A jedna věc ji moc mrzí. „Určitě je to nějaká životní prohra, protože přece jenom, když už jsou ve vztahu děti, tak se to bere úplně jiným způsobem. Za další si myslím, že oba to mohli udělat citlivějším způsobem vůči mně, rodině, dětem, protože všichni tři dobře víme, jakým způsobem bulvár funguje a co dokáže napáchat,“ řekla půvabná modelka.

Vyhazov z domu?

Média spekulovala, že modelka byla doslova vyhozena ze společného domu. To Aneta uvedla na pravou míru. „Vyhozena jsem nebyla, ale bylo to tedy dost impulzivní. Byt jsem hledala svojí iniciativou, nikdo mi určitě neposílal žádné inzeráty a tak. Myslím, že jsem to zvládla celkem rychle, protože určitě nikdo nechce být v toxickém vztahu ve třech a sdílet domácnost s někým, kdo už funguje s někým jiným. Takže z nějakého morálního hlediska to muselo být rychlé,“ vysvětlila Aneta.

V kritických momentech si nejvíc cenila hlavně podpory svých blízkých. „Přišlo mi nesčetně zpráv, nesčetně nabídek azylů, kdyby byl potřeba, dokonce i od kamarádek modelek. Spousta lidí mi vyjadřovala velkou podporu,“ dodala pro web eXtra.cz.

Syn má tátu rád a potřebuje ho

Situaci nicméně neulehčoval fakt, že s Kolečkem vychovávala malého syna Jiříčka. Aneta ho má nyní v péči, ale s tatínkem se pravidelně vídá. Rozhodně neplánuje žádné msty. Uvědomuje si, že syn svého tátu potřebuje, a pokud bude zájem z jeho strany, vždycky jim umožní se vídat.

„Táta je pro něj důležitý, Jiříček má tátu rád. Určitě ho miluje, je na něj zvyklý, takže tohle já mu v životě upírat nebudu a budeme se snažit, já i Petr, aby byl opravdu šťastné dítě, jako je teď. A aby se ho to co nejméně dotýkalo,“ vysvětlila modelka magazínu Showtime s tím, že je možná dobře, že rozchod přišel takhle brzy. „Člověk si říká, že je raději, když je takhle malinký, než kdyby byl starší a možná by ho to položilo ještě víc.“

Vignerová popsala trauma z dětství

Nejsmutnější tak na celé situaci je pro Vignerovou fakt, že si nesplní svůj dětský sen. Od malička totiž chtěla – i kvůli vlastnímu traumatu z dětství – mít úplnou rodinu. Tvrdě tak bojovala, aby se jí to splnilo. Jenže život je v tomhle občas nekompromisní. Podobně jako ona tak nyní i její syn bude vyrůstat v neúplné rodině.

Čas nicméně zahojí všechny rány a v tomhle případě už léčba nejspíš začala. Sama modelka totiž začíná akceptovat, že některé věci člověk ovlivnit nedokáže. „Může se stát, že se někdo zamiluje jinde,“ dodává smutně na závěr.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.