Celebrity

18. září 2022 12:05

redakce Prima Ženy

Kolečko s Nesvačilovou poprvé na veřejnosti. Zamilované pohledy byste hledali marně

Od propíraného rozchodu Petra Kolečka (38) s modelkou a matkou jeho dvouletého syna Anetou Vignerovou (34) neuplynul ještě ani měsíc. Přesto se nyní scenárista spolu se svou novou přítelkyní, herečkou Denisou Nesvačilovou (31), poprvé objevili na veřejnosti. Kdo by ale očekával láskyplné dotyky a zamilované pohledy, byl by nemile překvapen. Spíše než pár totiž připomínali známé neznámé.

Na páteční slavnostní uvedení muzikálu Biograf láska, založeného především na hitech zesnulé Hany Zagorové (†75), sice dorazila dvojice do divadla Kalich ruku v ruce. Jakmile se však Denisa Nesvačilová, která v představení hraje, a Petr Kolečko objevili před objektivy fotoaparátů, tvářili se a chovali, jako by k sobě vůbec nepatřili. Ačkoliv seděli vedle sebe na místech v přední řadě a povídali si, v prostorách divadla se pohybovali s odstupem několika kroků.

Na Nesvačilové, jež se v premiérovém představení kvůli hlasové indispozici neobjevila na jevišti, navíc byla patrná nervozita. Herečka, kterou si můžete pamatovat mimo jiné jako Karolínu ze seriálu Slunečná, se zcela vyhnula pózování na červeném koberci a do sálu proklouzla mimo zraky novinářů i fotografů. Ti tak dvojici museli celý večer nahánět –⁠ a na výsledných snímcích je to hodně znát. Žádné úsměvy, nejisté výrazy a dojem, že by oba nejraději byli úplně jinde, což ostatně dokazují i slova půvabné zrzky.

„Nechtělo se mi to absolvovat, ale jsme tady kvůli premiéře. Myslím, že už je zbytečné cokoli dalšího říkat. Píše se spousta polopravd a nepravd. Je důležité, že my a naši blízcí víme, jak to je a jak co bylo. Vzhledem k tomu, že má Petr tři děti, kterých se to může dotýkat, nerada bych se k tomu vyjadřovala,“ vysvětlila opatrné až odtažité chování Nesvačilová redakci webu Super.cz s tím, že ve vztahu s Kolečkem je šťastná a všechno je, jak má být.

Úspěšný scenárista se měl s Denisou Nesvačilovou sblížit při natáčení nového seriálu TV Prima Pálava – život zalitý sluncem, v němž herečka ztvárnila jednu z hlavních rolí. Rozchod s Anetou Vignerovou, se kterou strávil tři roky, pak potvrdil deníku Blesk. „Soužití muže a ženy je problematické, u takových osobností, jako jsem já a Aneta, obzvlášť. Už delší dobu to opravdu problematické bylo a rozchod byl na spadnutí. Ani jeden jsme v tom vztahu nebyli šťastní,“ upřesnil Kolečko a pro magazín Showtime posléze dodal: „S Denisou to je opravdu velmi čerstvé. Mimořádně si rozumíme. Nicméně jakkoli to tak vypadá, ona rozhodně není důvodem našeho rozchodu s Anetou.“

Modelka, která s ním do té doby vychovávala dvouletého Jiříka, však situaci viděla ze zcela jiné perspektivy. „To, že má Petr poměr s jinou ženou, jsem se dozvěděla dvě hodiny předtím, než se to objevilo na netu. Sám mi to zavolal. Měli jsme nějaké problémy, ale to je ve vztahu normální. Myslela jsem si, že je mají řešit partneři mezi sebou, ne v jiné posteli,“ sdělila rozladěná Vignerová taktéž Blesku. Nyní je však jejím hlavním cílem, aby sobě a synovi vytvořila nový domov. „Nechci už řešit, co se stalo. Potřebuju tu vychovávat dítě a soustředit se na to, abychom měli zařízené bydlení,“ uvedla pro web eXtra.cz.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.