Celebrity

3. prosince 2022 19:08

Tomáš Durčák

Konec Kolečkova záletu. Za troufalé ultimátum šla Nesvačilová rychle ze hry

Scenárista Petr Kolečko (38) má za sebou ve svém soukromém životě několik bouřlivých měsíců. Po odhalení bokovky s herečkou Denisou Nesvačilovou (31) se nakonec zdá, že Vánoce bude přece jen trávit opět s matkou svého malého Jiříčka Anetou Vignerovou (35). Nesvačilová totiž zřejmě troufale zariskovala, ale přepočítala.

Kolečko věří, že budou s Vignerovou opět rodina

Milostný trojúhelník Petra Kolečka snad před Vánoci dorazil do svého definitivního – a vlastně šťastného – konce. Poté, co opustil svou partnerku a matku syna Anetu Vignerovou, tvořil Kolečko nějakou dobu pár s herečkou Denisou Nesvačilovou, kterou potkal při natáčení seriálu Pálava. Zdálo se, že našel nové štěstí, ale nakonec je vše úplně jinak a usmívá se Vignerová.

Vypadá to, že snaha Anety klást důraz především na rodinu a štěstí jejich malého Jiříka (2) místo házení špíny na záletnického partnera, zafungovala. Původní partneři se k sobě vrátili a jak přiznal známý scenárista, hledají k sobě opět cestu a věří, že budou opět rodina. Což by byl na Vánoce pro malého Jiříka ten úplně nejhezčí dárek.

„Vážím si toho, že k sobě s Anetou po tom všem nacházíme opět cestu a dokážeme se mít rádi. Vážím si i její statečnosti v poslední době. Uvědomil jsem si, že rodina je nejcennější, a věřím, že zas rodina budeme,“ sdělil Petr Kolečko magazínu Showtime.

Jeho nyní již opět partnerka Aneta Vignerová pro Showtime dodala: „Myslím, že to je na dobré cestě. Přece jenom je to otec mého dítěte, něco jsme spolu prožili. Některé věci se v životě dějí a občas to chce třeba i nějaký ústupek a možná i čas, aby si je lidi uvědomili. Zatím je to docela citlivé, takže ani já nevím, co k tomu moc říct.“

Nesvačilová zariskovala a spálila se

Jak tedy proběhl rozchod Kolečka a jeho milenky? Podle všeho mělo jít o vskutku dramatickou hádku, během které nakonec Petr bouchl do stolu a rozhodl se dát Denise sbohem. Tvrdí to aspoň zdroj bulvárního webu eXtra.cz, kterým má mít o celé záležitosti detailní informace. Kolečko se prý chvíli mezi oběma ženami neuměl rozhodnout. Ale pak se objevily fotky, jak tráví příjemný večer po boku Vignerové. To Nesvačilovou naštvalo.

„Podařilo se mu Denisu ukecat, že se nic nestalo a že s Anetou vážně není zpátky, ale na něco teď kápla a udeřila na něj. Bylo to teprve před pár dny, kdy ho postavila před definitivní rozhodnutí,“ prozradil anonymní zdroj webu. Podle něj následovalo tvrdé ultimátum ze strany Nesvačilové. To ale Kolečko rád nemá, takže reagoval hodně ostře.

„Řekla mu, že takhle to dál nejde, že si musí jednou provždy konečně vybrat, s kterou z nich chce být. Petr se nezdá, ale tohle kategoricky odmítl, že se v žádném případě nenechá vydírat, tlačit do kouta, že na takové jednání není zvyklý a že je tedy konec. Přepočítala se. Chtěla, aby si vybral, a on si tedy vybral. Jen jinak, než doufala,“ popsal zdroj webu eXtra.cz.

Dát otci rodiny takové ultimátům se tedy herečce příliš nevyplatilo. Každopádně to však znamená, že Petr Kolečko, Aneta Vignerová a jejich syn Jiřík budou Vánoce trávit zase jako jedna rodina.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.