Aneta Vignerová o návratu ke Kolečkovi: Každý by měl dostat druhou šanci

Vypadá to, že Aneta Vignerová (35) a režisér Petr Kolečko (38) se k sobě opět vrátili. Modelka nyní o jejich vztahu promluvila v exkluzivním rozhovoru.

Aneta Vignerová má s Petrem Kolečkem malého syna Jiřího (2). Jejich dlouholetý vztah ale před nějakou dobou skončil a Kolečko začal randit s herečkou Denisou Nesvačilovou (31). Navenek to působilo tak, že Vignerová už o vztah se svým expartnerem nestojí, necelé tři měsíce po rozchodu se ovšem karty obrátily. Fotografové bývalý pár zastihli pod rouškou noci a mezi dvojicí byla viditelná náklonnost. Informaci o tom, že spolu měli strávit společný večer, přinesl web Extra.cz.

Nyní se půvabná brunetka rozhodla promluvit veřejně. „Myslím, že to je na dobré cestě. Přece jenom je to otec mého dítěte, něco jsme spolu prožili. Některé věci se v životě dějí a občas to chce třeba i nějaký ústupek a možná i čas, aby si je lidi uvědomili. Zatím je to docela citlivé, takže ani já nevím, co k tomu moc říct,“ řekla pořadu Showtime Vignerová.

Modelka naznačila, že odpouštět umí. „Vždycky jsem v životě razila takovou filozofii, že by každý měl dostat druhou šanci, a tady se to nějakým způsobem možná vyvíjí. A možná je to důležité i pro vztah. Neříkám, že ty věci nebolí, ale myslím, že všechno se dá nějakým způsobem překlenout, když to má tu sílu,“ prohlásila.

K situaci se vyjádřil i sám režisér

Petr Kolečko zřejmě celou situaci přehodnotil a zjistil, že se chce k matce svého dítěte vrátit. „Vážím si toho, že k sobě s Anetou po tom všem nacházíme opět cestu a dokážeme se mít rádi. Vážím si i její statečnosti v poslední době. Uvědomil jsem si, že rodina je to nejcennější, a věřím, že zas rodina budeme. Vzhledem k citlivé povaze věci je toto mé jediné vyjádření,“ uvedl ve zprávě režisér.

Kolečko přitom ještě před několika měsíci tvrdil, že jejich vztah jim dlouhou dobu nefungoval a herečka Denisa Nesvačilová prý nebyla důvodem jejich rozchodu. Jak se celá situace bude dále vyvíjet, je zatím ve hvězdách. Už teď je ale jasné, že jak Kolečko, tak Vignerová chtějí na svém vztahu pracovat.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.