Celebrity

20. října 2022 09:55

Karolína Oehmová

Denisa Nesvačilová otevřeně přiznala: Zažívala jsem nejnáročnější období života

Denisa Nesvačilová prožívá nejhorší chvíle života

O Denise Nesvačilové (31) se v poslední době hodně mluví. A to nejen kvůli rolím, ale i soukromému životu. Herečka nyní pro Prima Ženy prozradila, že v létě prožívala nejnáročnější období svého života.

Sympatická herečka s nakřáplým hlasem je v posledních letech hodně obsazovaná a tím pádem dost časově vytížená. Jenže herectví je vrtkavé povolání a vlastně nikdy nevíte, jak dlouho na výslunní zůstanete. Vrhla by se třeba jako neúspěšná herečka sama do studia televize? „To by asi nebyla moje parketa. Kdyby se mi v herectví nedařilo, tak půjdu úplně jinou cestou nebo bych se věnovala péči o své kolegy,“ odpovídá Denisa Nesvačilová pro Prima Ženy.

Fyzicky nejnáročnější období života

I když měla na mysli spíš tu manažerskou péči, tak ale přiznává, že i nějaká relaxační by se hercům hodila. „Teď točím dva seriály, v jednom mám hlavní roli a v druhém se vyskytuji také často, takže bych momentálně potřebovala, aby můj manažer byl můj řidič. Plánovala jsem si totiž, že se po cestě vyspím, ale není tomu tak. Řídím několikrát týdně tam a zpět, což je dost náročné. Musím říct, že zažívám fyzicky nejnáročnější období života,“ přiznala Nesvačilová v době, kdy točila seriál Pálava a zároveň Dobré zprávy, kde ji ve středu večer diváci mohou sledovat na Primě jako moderátorku sportovní relace Gitu, takže několikrát v týdnu přejížděla mezi Prahou a Moravou.

Proti spánku bojuje zpěvem

Pokud si našla chvíli volna, trávila ho relaxem a ve společnosti přítele Petra Kolečka, který taktéž strávil léto na natáčení seriálu Pálava. Možná právě vznikající láska a prostředí vinic bylo to, díky čemu vše bez úhony zvládla. „Štěstí je, že seriál Pálava je natáčený celý venku, takže si vlastně u té práce psychicky trochu odpočinete. To je fajn. Na odpočinek jinak není čas. Abych neusnula cestou autem, zpívám si,“ prozradila sympatická Nesvačilová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.