Magie Pálavy: Denisa Nesvačilová je v seriálu těhotná. V jiném stavu je i Děrgel

Pálava (8) – Ája je těhotná

Krásnou Denisu Nesvačilovou (31) čeká zásadní krok. Svému partnerovi bude muset oznámit neplánované těhotenství. V oblíbeném seriálu z vinařského prostředí se totiž opět dala dohromady s bývalým přítelem v podání Patrika Děrgela (33) a „usmažili sviště“. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jak vtipně na tuto zprávu seriálový Jaromír zareaguje.

Zatímco herečka Petra Nesvačilová (36) se těší na miminko a užívá si období pokročilejšího těhotenství, její sestřenice Denisa Nesvačilová ho prožívá jen v seriálu. Na sluncem zalité Pálavě podlehla své bývalé lásce a znovu dala šanci sebestřednému Jaromírovi, kterého hraje Patrik Děrgel. Letní romance se ovšem neobejde bez následků.

„Víš, jak se tomu říká tady na Moravě? Usmažil svišťa,“ zaskočí nečekanou zprávou svou kamarádku Ivetu v podání Pavly Dostálové, kterou brzy opět uvidíme coby ráznou úřednici, jež bude v ZOO znepříjemňovat život Haďákovi. Obě spolužačky jsou z neplánované novinky pořádně zaskočené.

Patrik Děrgel je na Pálavě v jiném stavu

I když Ája nakonec potrat zavrhne a rozhodne se, že si dítě nechá, má strach, jak se k nastalé situaci postaví Jaromír. Je sice finančně zajištěný, v mnohém ale stále nedospělý. „Často se chová jako dítě. Akorát má teda místo hraček peníze,“ popíše výstižně svého milého. I přes značné obavy se v dalším díle seriálu Pálava, na který se můžete těšit v pondělí večer na Primě, odhodlá a sladké tajemství mu poví. Jeho představitel Patrik Děrgel ovšem zareaguje dost netradičně.

Půvabná zrzka čekala od Jaromíra ledacos, jeho vtipnou odpověď na oznámení těhotenství ale určitě ne. Už teď je ovšem jisté, že Pálava a víno mění lidem životy. Své o tom ví i sama Denisa Nesvačilová, mezi ní a režisérem Petrem Kolečkem totiž právě při natáčení seriálu přeskočila ona pověstná jiskra a v současnosti tvoří zamilovaný pár.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.