Tomáš Ujfaluši si střihl epizodní roli. Objeví se po boku Terezy Kostkové

Pálava (7) – Gratulant Tomáš Ujfaluši

Slavný sportovec Tomáš Ujfaluši (44) úspěšnou fotbalovou kariéru už ukončil, doma ale nezahálí. Vypadá to navíc, že se vrhá do jiného odvětví. Díky dceři Kateřině si totiž zahraje v oblíbeném vinařském seriálu, v němž bude přát k narozeninám oslavenkyni Tereze Kostkové (46). Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jak se legendární fotbalista se svou rolí popasoval.

Na Pálavě začal narozeninový večírek a trousí se jeden gratulant za druhým. Mezi nimi se jen tak náhodou zjeví v dresu Slavoje Křetice i fotbalista Tomáš Ujfaluši. Seriálové Kateřině v podání Terezy Kostkové popřeje, dá jí dárek a polibek na tvář a zase rychle zmizí. „Bylo moc fajn seznámit se s herci, které znáte jen z televize,“ netají se radostí z natáčení Tomáš.

Fotbalový obránce ovšem přiznal i jistou nervozitu. „Malou trému jsem měl. Člověk se soustředí, aby to nepopletl, nepřeřekl se nebo to nějak nepokazil,“ popisuje své dojmy Ujfaluši, který epizodní roli získal díky dceři Kateřině. „Jelikož v seriálu Kačka hraje, jezdíval jsem tam s ní. Znám producenta Tomáše Vicana i režiséra Petra Kolečka. Je to velký fanoušek Sparty, tak jsme se potkávali… A slovo dalo slovo,“ prozrazuje Tomáš s tím, že samozřejmě i na place došlo na kratší debatu o fotbale.

Tomáš Ujfaluši je hrdý na dceru Kateřinu

Není to poprvé, kdy dostal bývalý český reprezentant možnost postavit se před kameru. „Pálava byla už druhá, tak uvidíme, jak se to vyvrbí dál,“ říká Ujfaluši, kterého uvidíme v oblíbeném seriálu už v pondělí večer na Primě. Za své herecké příležitosti vděčí Tomáš nadané dceři. „Moc ji to hraní baví. Ráda zpívala, teď se věnuje herectví. Mám ale obavy, že až jí přestanu dělat taxikáře, moje herecká kariéra uvadne,“ směje se legendární fotbalista, který je na půvabnou teenagerku náležitě pyšný.

Ačkoliv svoje kopačky už definitivně pověsil na hřebík, oblíbenému sportu se věnuje i nadále. „Komentuji zápasy. Za chvíli začne mistrovství světa, tak uvidíme, zda jím budu opět provázet. Jinak si občas zahraju v naší dědině, ale opravdu mi ten fotbal nechybí. Aktivní hráč už bych být nemohl, kolena mě doopravdy bolí,“ vysvětluje Tomáš Ujfaluši.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.