Celebrity

21. října 2022 06:55

Tomáš Durčák

Jasmina Alagič poodhalila tvář syna Sanela. MiniRytmus je pohybově nadaný

Jasmína Alagič Vrbovská v pořadu Nový den

Modelka a moderátorka Česko Slovensko má talent Jasmina Alagič (33) a Patrik „Rytmus“ Vrbovský (45) jsou známí tím, že již od narození svého syna Sanela (3) drží stranou veřejnosti. Jak ale chlapec roste, stále víc a víc se nebojí jeho tvář poodhalovat. A fanoušci se mezitím přou o to, komu je syn více podobný.

Oči po mamince?

Jasmina ráda tu a tam upozorní na své balkánské kořeny. „Dobro jutro, ljubavi,“ napsala v srbštině svému synovi vzkaz, jež v češtině znamená „Dobré ráno, lásko“. Možná tím chtěla upozornit i na fakt, že se doma se synem baví nejen slovensky, ale i srbsky, aby do života uměl rovnou dvě řeči.

Co však jejich více než půl milionu sledujících na Instagramu zajímalo víc, byla tvář syna Sanela, která se z malé části na zveřejněné fotce objevila. Sanel očividně leží v pyžamu v posteli, vedle něj leží tatínek Rytmus a Jasmina se chtěla podělit o rodinnou pohodu, kterou spolu během aktuálního pobytu v Praze zažívají.

Zároveň se jako u každé Sanelovy fotky v komentářích ihned strhla diskuze o tom, zda je chlapec více podobný mamince Jasmině nebo tatínkovi Rytmusovi. Podle mnohých má však minimálně oči rozhodně po matce.

A talent rozhodně po tatínkovi

Jasmina vzhled syna až tolik neřeší. Zato se už několikrát pochlubila tím, že z pohledu nadání a talentu si pravděpodobně leccos odnesl spíš od svého otce. „Sanelko je zatím pohybově velmi nadaný, cca od dvou let jezdí na kole bez koleček, pár měsíců plave a potápí se bez rukávků. Extrémně vnímá hudbu, už po prvním poslechnutí si foneticky pamatuje text a brutálně tancuje,“ svěřila se pyšná maminka dříve na svém Instagramu.

A její úplně poslední post synovo taneční nadání rozhodně potvrzuje. Už ve třech letech předvádí tanec, za který by se nemusel stydět leckterý dospělý. „Milujem Ťa miniRytmus,“ napsala Jasmina ke krátkému tanečnímu videu syna.

Jasmina a Rytmus tvoří pár od roku 2018, kdy rapper moderátorku talentové soutěže sbalil. Už v listopadu téhož roku ji požádal o ruku a v prosinci pár prozradil, že čeká dítě. Jejich svatba proběhla 18. května 2019 a jen o dva měsíce později se jim narodil syn, který se celým jménem jmenuje Sanel Patrik Vrbovský.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.