Celebrity

20. října 2022 15:22

redakce Prima Ženy

Její rodina bude velká! Těhotná Eva Perkausová naznačila, jak se syn bude jmenovat

Eva Perkausová prozradila pohlaví svého dítěte

Moderátorka Eva Hecko Perkausová (28) jen září a těší se na své první miminko. Je vidět, že po boku manžela Ivana Hecka (39) prožívá nádherné období. Nyní prozradila, že u jednoho potomka rozhodně končit nechce. A také lehce naznačila, jak se miminko bude jmenovat.

Okouzlující moderátorka jen kvete a je na ní vidět, že naplňuje pověru, že chlapečci přidávají maminkám na kráse. Během focení pro magazín Maminka Eva prozradila, že u jednoho potomka končit nehodlá. Manžel Ivan ji v jejím rozhodnutí jistě rád podpoří.

„Děti jsem vždycky chtěla tři. Sama jsem ze tří dětí, mám dva starší bratry. Takže dvě minimálně, a kdyby mi pánbůh dopřál víc, tím lépe,“ popsala své plány spokojená Eva Hecko Perkausová.

Oblíbená moderátorka CNN Prima NEWS je v sedmém měsíci, nakoupenou výbavu pro miminko ale prý ještě nemá. „Jsem na začátku sedmého měsíce a nemám absolutně nic. Takže už je asi fakt načase. Kamarádky zasloužilé maminky mi říkají, že bych si měla pospíšit. Údajně se mi poslední týdny nebude chtít vůbec nic. Takže si beru příklad od zkušených a pomalu se začnu chystat,“ přiznala s úsměvem.

Sledujete s nadšením svatební trendy? Sledujte reality show Den jak sen!

Zahraniční jméno v plánu není, naznačila Perkausová

Kromě výbavy ale zamilovanou dvojici čeká daleko důležitější úkol - vybrat jméno pro prvorozeného syna. Nějaké nápady se už rýsují, ale Eva konkrétní být zatím nechce a nebude. „Nic typicky českého, ale ani přehnaně exotického nebo zahraničního. Příjmení bude Hecko, to je krátké a dá se dobře kombinovat,“ dodala půvabná nastávající maminka, jejíž manžel pochází z Ukrajiny.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.