Celebrity

16. prosince 2022 14:06

Josef Šťastna

Druhý nejsledovanější stromeček v Česku odhalen. Limberský umělého krasavce nešetřil

Vánoce můžeme považovat za oficiálně zahájené, protože stromečkem se pochlubil i fotbalista a bývalý reprezentant David Limberský (39). On a jeho manželka Lenka (38) jsou proslulí tím, že umělého krasavce žádný rok nešetří. U Limberských opravdu neplatí pořekadlo, že méně je někdy více.

Milovník luxusu, rychlých aut a divokých večírků David Limberský se po boku okouzlující manželky Lenky hodně zklidnil, ale pořád s ním je velká zábava. Možná netušíte, že jeden z nejlepších českých obránců všech dob si umí ze sebe dělat i legraci, což prokazuje nejen na Vánoce.

Každý rok nejen fotbaloví fanoušci čekají, jak bude vypadat Limberského „umělák“. Protože jestli se v nějaké rodině na ozdobách nešetří, tak je to určitě domácnost bývalého reprezentanta. Limberského stromeček je zřejmě druhým nejsledovanějším vánočním stromečkem v Česku, protože přece jen platí, že ten v Praze na Staroměstském náměstí obdivují i davy zahraničních turistů.

Pětinásobný mistr české nejvyšší fotbalové ligy a jeho paní přiznali, že v posledních letech už pomocí stromečku i trochu testují reakce fanoušků na Instagramu.

Limberského stromeček je prostě legendární

„Je neuvěřitelné, kolik lidí náš vánoční stromeček zajímá. Stromeček máme schovaný v krabici, každý rok ho složíme a zdobíme ho. Rozhodně to není tak, že by stál někde nazdobený v garáži a jen ho vytáhneme o Vánocích. Nějaké sady ozdob mám oblíbené, ale každý rok dokupuji nové. Teď poslední Vánoce jsem vítězoslavně přišla s tím, že budeme mít krásný červenobílý stromek. Když to David slyšel, tak mi řekl, zda jsem se nezbláznila a že doma rozhodně slávistický stromek nebude,“ vysvětlila paní Limberská pro web životvčesku.cz a dodala, že už při zdobení s manželem vtipkují, protože počítají s tím, že jejich vánoční symbol zase strhne lavinu pozornosti.

„Já vždycky obdivovala Davida, jak se umí vyrovnat s hejty. Lidé jsou někdy zlí a David to dává v pohodě. Na začátku jsem to nechápala, jak dokáže být tak nad věcí. Ale život vás naučí, teď už to také neřeším. A co se týče stromečku, už si z toho děláme legraci, už při zdobení se smějeme, že zase lidé budou určitě komentovat. Ale více lidí mi píše, že stromeček se jim líbí a že je krásný. Tak doufám, že to není jen ze slušnosti, ale opravdu se jim líbí,“ dodala pro životvčesku.cz otevřeně žena, která se proslavila jako moderátorka a modelka.

Cesta vánočního stromečku do centra Prahy:

Sdílejte článek
Štítky Vánoce David Limberský Česko Praha Lenka Limberská

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.