Životní styl

7. prosince 2022 05:00

Komerční sdělení

Na Vánoce udělejte radost celé rodině. Tyto 3 unikátní dárky vaším blízkým zpříjemní rok

Vánoce přicházejí každý rok s železnou pravidelností a zdá se, že je stále těžší být originální a pro rodinu pořídit dárky, které opravdu udělají radost a mají smysl. Redakce Prima Ženy ve spolupráci s obchodním oddělením proto připravila tipy na dárky, které by měly vaše nejbližší opravdu potěšit.

Unikátní české triko

Pokud máte při pořizování dárku chuť podpořit české výrobce, vsaďte na trička CityZen. Za společností stojí tři tátové od rodin z Chrudimi, kteří si řekli, že jim nevyhovuje to, co v současné době na evropské trhy dodávají zejména asijské produkce. Vyvinuli tak unikátní triko, na kterém není vidět pot, odolá špíně a snižuje zápach. Že pánové vsadili na správnou kartu, svědčí i to, že v letech 2020 a 2021 vyhráli v soutěži Heuréka Shop roku cenu popularity v kategorii Móda a doplňky.

Unikátní trika jsou vyrobena ze stoprocentní prémiové bavlny. Kdo je bude nosit, za všech okolností se bude cítit příjemně a vypadat skvěle. CityZen zaručuje, že se budete cítit úžasně na pracovní schůzce i ve volném čase s rodinou.

Díky prémiové bavlně a speciální úpravě CityZen rychle schne, což snižuje množení bakterií. Proto toto triko zapáchá výrazně méně než běžná trika. CityZen si skvěle poradí s tělesnou vlhkostí. Vlhkost totiž rozvádí do velké plochy, čímž výrazně zvyšuje komfort při nošení a vlhké tolik nestudí. Skvělé je, že triko také dokáže odolávat špíně.

Výrobce garantuje, že všechna trika vyrábí přímo v České republice, produkt tak není dovážen přes půl planety, což je zásadní argument pro ty, kteří se zajímají o ochranu přírody a klimatu. Cena pánského či dámského trička začíná na 890 Kč, polokošile stojí 1 790 Kč. Kompletní informace najdete na webových stránkách CityZen.

Vánoční tip od Oriflame: Produkty řady NovAge

Vybrat nápadité vánoční dárky bývá každým rokem náročnější. Pozornost, která nikdy neurazí, je ta pečující. Proto se můžete obrátit na odborníky ze společnosti Oriflame. Vsaďte na přírodní ingredience, které jsou pomocí profesionální technologie zpracované do produktů řady NovAge, jež jsou speciálně vyvinuty tak, aby dokonale vyhovovaly každému typu pleti. Proto jsou opravdu vhodným dárkem v podstatě pro celou rodinu.

Stále více lidí řeší problematiku citlivé pokožky, proto společnost Oriflame přišla s řadou NovAge Skinrelief, která redukuje citlivost pleti a zároveň bojuje proti jejímu stárnutí.

Díky vyváženému pH a speciálním technologiím, v nichž se snoubí přírodní složky s vědeckými poznatky, bude vaše pleť viditelně pevnější, pružnější, zklidněná a daleko lépe odolá vlivům prostředí. Nyní již nemusíte dělat kompromisy mezi péčí o citlivou pleť a anti-aging procedurami. Výrobek můžete zakoupit přímo na e-shopu společnosti Oriflame. Zvýhodněná cena je 2 399 Kč.

Čistička vzduchu Ionic-CARE

Pokud chcete být originální a zároveň udělat něco pro zdraví celé rodiny, pořiďte si pod stromeček nejoblíbenější čističku vzduchu v České republice. Ionic-CARE je na trhu už od roku 2007. Jedná se o přístroj, který unikátním způsobem spojuje dvě funkce zvyšování kvality vzduchu, a to vysoce výkonnou, absolutně bezhlučnou čističku vzduchu a zároveň ionizátor (zdroj zdraví prospěšných záporných iontů). Čištění vzduchu s účinností až 96 % probíhá naprosto nehlučně. Díky tomu může čistička běžet i v noci ve ztichlé ložnici.

Všechny nečistoty se zachytí na elektrostatickém omyvatelném filtru, odkud je stačí jednoduše otřít vlhkým ubrouskem nebo omýt pod tekoucí vodou. Čistička Ionic-CARE spolehlivě odstraní polétavý prach, bakterie, pyly, spory plísní, cigaretový kouř, škodliviny ze zimního vytápění a nejrůznější výpary v domácnosti, například z vaření, z kosmetiky či úklidových prostředků.

Čistička má velmi jednoduché ovládání jedním tlačítkem. Má 3 stupně výkonu, díky kterým ji lze používat v různě velkých interiérech. Vhodná je do domácího prostředí, ale také na úřady, do kanceláří či čekáren lékařů. Řadí se mezi úsporné spotřebiče, maximální spotřeba elektrické energie je 8 W.

O její oblíbenosti svědčí i fakt, že se již několikrát v řadě stala Produktem roku. Získala též ocenění Czech Superbrands, které je odborníky udělováno těm nejvýznamnějším značkám na trhu. Cena čističky je od 3 690 Kč, objednat si ji můžete na webových stránkách společnosti. Při uvedení hesla VE2 v objednávce si navíc můžete vybrat dárek.

Čtěte také:

Sdílejte článek
Štítky triko rodina Vánoce Česko Chrudim vánoční dárky CityZen čistička vzduchu Oriflame čistička vzduchu Ionic-CARE

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.