Celebrity

16. prosince 2022 08:48

Josef Šťastna

Hanychová ukázala Prachařovi, jak podle ní vypadá správný táta. Vystavila Dopitu

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Bývalá modelka Agáta Hanychová (37) čeká třetí dítě se třetím mužem, proto už může srovnávat a vnímat, jak to s mužským pokolením chodí. Nyní celá rozzářená ukázala, jak skvěle umí fungovat s podnikatelem Miroslavem Dopitou (38), se kterým má syna Kryšpína. S Jakubem Prachařem (38) to prý tak skvělé není.

Agáta Hanychová patří k lidem, kteří hodně srovnávají, vracejí se k minulosti a nebojí se veřejně sdělovat své názory. Nyní jasně popsala, že s otcem svého syna Kryšpína má skvělé vztahy, ale s Jakubem Prachařem to prý nefunguje.

Oblíbeného herce letos veřejně peskovala, že si dovolil odjet na exotickou dovolenou s novou láskou, kterou je Sara Sandeva. Agáta nemohla pochopit, proč Prachař jede na luxusní dovolenou a nestará se raději o dceru Miu.

Agáta zuřila, že Prachař je špatný otec

„Ano, mohla bych nahlásit, že je mimo republiku, měl by z toho veliký problémy, ale já nechci dělat peklo. Ale tohle se mě fakt dotklo a štve mě to. Já jsem dokonce volala na OSPOD, abych jim nahlásila, že otec nedodržuje kroužky a nevozí na ně dceru, i když jsme se na tom dohodli. Nabídli mi, že jediná cesta je mediace nebo to dát na soud. Kdybych to dala teď ve věku Mii k soudu, budou ji tahat po psychiatrech a to taky nechci, takže já se snažím hájit Miu, ale občas vypěním. Já z toho, že jsem to teď řekla veřejně, budu mít hrozný peklo, on mi udělá obrovskou scénu, ale mně je to jedno. Opravdu odjet na Maledivy a nechat tady dítě po babičkách a chůvách, když za něj máš zodpovědnost, mi přijde strašný,“ zuřila Agáta na svém Instagramu.

Partnerka mediálního bosse Jaromíra Soukupa (53) se netají tím, že k Prachařovi žádné hezké city nechová. Spíše je z každého jejího vyjádření patrné, že mu plno věcí nedokázala odpustit. Také je přesvědčená, že kvůli němu přišla o pořádný balík peněz.

„Nejhorší ale pro mě bylo vědomí, že jsem mu platila za pozemek, který byl prokazatelně můj. Já být chlap, tak bych se na sebe nemohla podívat do zrcadla. On s tím očividně žít může, tak ať se v těch penězích utopí, ať je třeba snídá. On už je mi jedno,“ vylila si stárnoucí modelka srdce pro magazín Exkluziv.

S Mirkem Dopitou všechno klape, raduje se Agáta Hanychová

S podnikatelem Dopitou má Agáta dnes vztahy skvělé. Oba dva dokázali zapomenout, že jejich lásku zničily opakované nevěry. Že si například Dopita chtěl užívat s jinou ženou v den narozenin své oficiální partnerky, je dnes už legendární vzpomínkou na divoké časy. Dnes spolu dvojice vychází výborně. A Hanychová má dokonce výtečné vztahy s novou Dopitovou známostí.

„Už to začíná a já jsem tady se skvělým týmem. Mirek a jeho žena Terezka. No a takhle se dá taky fungovat,“ pronesla Agáta ve svých stories na Instagramu. „Besídka Kryšpínka. Máma, táta, maceška. Macešek pracuje, ale máme se všichni rádi,“ vysvětlila nepřítomnost Jaromíra Soukupa na předvánoční akci. A nepřímo tak vzkázala, že by byla ráda, aby jednou takto fungoval i Prachař.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.