Celebrity

5. listopadu 2022 12:30

Tomáš Durčák

Vánoce Agáty a Jakuba Prachaře? Stráví je s novými partnery, ale kdo bude mít dceru?

Bývalá modelka Agáta Hanychová i její exmanžel Jakub Prachař stráví letošní Vánoce pravděpodobně nikoli spolu, ale po boku svých aktuálních partnerů. Vyvstává proto otázka, u koho bude na Štědrý den jejich společná pětiletá dcera Mia. Jakub nyní prozradil, že rozhodnutí to zřejmě pro oba nebude snadné.

Jakub Prachař předvánoční shon zcela ignoruje

Herec, který již přes rok randí s mladší kolegyní makedonského původu Sarou Sandevou (25), se pár týdnů před letošními Vánoci svěřil, jak svátky i přípravy na ně prožívá. V předvánočním čase se dle svých slov vůbec nestresuje, jelikož jej veškeré přípravy zcela míjí.

„Já se vůbec nestresuju. Všechno totiž zařizují jiní lidé, kteří jsou ve stresu. Já už tím pádem vůbec ve stresu nejsem. Sedím u krbu a pohodička,“ pochlubil se svým bezstarostným adventem Jakub Prachař (39) v rozhovoru pro eXtra.cz.

Jakuba Prachaře můžete aktuálně sledovat třeba v pořadu Inkognito:

Na Vánoce plánuje, jako každý rok, vyrazit do Kolodějí, kde má jeho maminka Dana Batulková (64) svůj statek. „Už od dětství vždycky slavím Vánoce v Kolodějích. A potom začíná takzvaná Tour de rodina, takže pětadvacátého sedám do auta a objíždím různě rodinu, kterou jsem třeba i přes rok neviděl. Nakonec mě to zase vyplivne až tak prvního ledna,“ popsal naopak hektické období mezi svátky herec.

Vánoce s Agátou teprve budou plánovat

Řeč pak přišla i na skutečnost, že má aktuálně s Agátou Hanychovou ve střídavé péči dceru Miu. Bude tedy mít dvoje Vánoce – jedny s tatínkem třeba 23. prosince a druhé s maminkou 24. na Štědrý den? „To je perfektní otázka, ale v tuhle chvíli na ni nedokážu úplně přesně odpovědět,“ řekl Jakub Prachař.

Naznačil tak, že byť do Vánoc již mnoho času nezbývá, zatím se zřejmě se svou exmanželkou na tom, u koho je Mia stráví, nedohodnul. „Na rozdíl od vás do budoucnosti vůbec nevidím,“ dodal s tím, že Štědrý den zatím neproběhl a je tedy ve hvězdách, jestli bude Mia s ním v Kolodějích, nebo s Agátou a pravděpodobně Jaromírem Soukupem.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.