Celebrity

14. října 2022 17:17

Tomáš Durčák

Muži Agáty Hanychové: Kolik jich bylo a s kým vydržela nejdéle?

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Agáta Hanychová (37) se dnes prezentuje především jako máma dvou dětí, pro kterou je rodina na prvním místě. Ne vždy tomu tak ale bylo a během let se potvrdilo jedno – být dlouho bez partnera jí příliš nevyhovuje. I proto je seznam jejích mužů poměrně dlouhý. Kdo patřil mezi její vyvolené?

Prvním delším a vážnějším vztahem Agáty, o němž veřejnost ví, byl ten s finalistou pěvecké soutěže Sámerem Issou (37). Byť jim partnerství dohromady vydrželo celkem tři roky (2006–2009), bylo poměrně divoké, plné pravidelných rozchodů a opětovného usmiřování, které nakonec narazilo na zřejmě nevyhnutelný konec.

V roce 2010 se Agáta seznámila s Mirkem Dopitou (38), jenž dříve hrál americký fotbal. Jejich vztah byl plný vášní, po roce se jim narodil Agátin první potomek, syn Kryšpín (11), a došlo i na zásnuby. O další rok později se ovšem v médiích objevila poměrně závažná obvinění z toho, že Dopita je své snoubence nevěrný, nebo měl podvádění minimálně v plánu.

Mirkovi se zřejmě okolnosti jeho údajných záletů nepodařilo dostatečně uspokojivě vysvětlit, a tak šla dvojice od sebe a z Agáty se poprvé stala matka samoživitelka. Dopita mezitím v roce 2013 odcestoval z České republiky do zahraničí. Ještě v tom samém roce se však okolo ní začal stále častěji objevovat její dlouholetý kamarád Jakub Prachař (39), s nímž se znali od dětství.

První manželství, druhé dítě a opět nezdar

Agáta nakonec usoudila, že Jakub by mohl být tím pravým, a tak si jej v dubnu 2013 na tehdy tajné svatbě vzala za manžela. V roce 2017 se manželům narodila dcera Mia (5) a zdálo se, že oběma začíná rodinná idylka. Osud to ale chtěl jinak a Agáta s Jakubem se v září 2020 oficiálně rozvedli. „Nejde žít se svým nejlepším kamarádem. Přišli jsme na to až po osmi letech,“ přiznala po rozvodu Agáta v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Bývalá modelka a moderátorka se tak opět ocitla sama, tentokrát již se dvěma dětmi.

I po druhém rozchodu se pokoušela najít lásku, nebylo jí ale přáno. Pár měsíců strávila randěním s makléřem Zdeňkem Turkem a kameramanem a fotografem Markem Niessnerem. A když se jí v listopadu 2020 po třech měsících rozpadl vztah s producentem Tomášem Sobolou, napsala zdrcená Agáta na sociální sítě „Na chlapy už kašlu“ s tím, že jediným mužem, který jí nikdy neublíží, je její syn Kryšpín.

Doopravdy však randění nevzdala a během loňského roku se na jejím seznamu měli vystřídat truhlář Adam Raiter, podnikatel Jan Loskot, další byznysmen Jiří Heller a nakonec slovenský chirurg Andrej Nikov, s nímž se rozešla až letos. S některými strávila dovolenou, zpravidla však šlo o krátké vztahy, které se rozpadly již po několika měsících. Všechny až na jeden vydržely méně než půl roku.

Na scénu přichází Jaromír Soukup

Letos v červnu Agáta potvrdila nový vztah a nutno dodat, že na sebe opět upoutala pozornost všech médií. Jejím partnerem se totiž stal mediální magnát a ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup (53). Léto spolu zamilovaný pár strávil na cestách, především ve španělské Marbelle, kde miliardář vlastní vilu. Po návratu ze Španělska, kam za nimi přijeli i příbuzní, sami dva vyrazili do New Yorku.

S příchodem září a koncem sezony dovolených se Agáta s Jaromírem vrátili zpět do Prahy, aby veřejnosti oznámili další nečekanou novinku. O tom, že by Agáta mohla být těhotná, se spekulovalo již od srpna, avšak tehdy to ještě tvrdošíjně odmítala.

Až 19. září potvrdila, že letní romantika po boku jejího nového partnera vyústila až v její třetí těhotenství. Následně budoucí maminka prohlásila, že je připravená stát se paní Soukupovou a očekává, že ji její nový partner požádá o ruku. Na začátku října prozradila, že se je v 11. týdnu těhotenství.

Jak bývá jejím zvykem, i v tomto vztahu to Agáta zatím bere poměrně hopem, a pokud si Jaromír chce její srdce i nadále udržet, zřejmě by měl vzhledem k okolnostem do konce roku žádost o ruku skutečně zvážit.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.