Celebrity

11. listopadu 2022 11:38

Tomáš Durčák

Konec spekulacím. Jaromír Soukup všem zavřel pusu veřejným vyznáním lásky Agátě

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup téměř od začátku podzimu konstantně čelí spekulacím, že se jejich vztah nachází v krizi, řeší spolu problémy a vše směřuje k rozchodu. Opak je ale pravdou, jak nyní potvrdil Jaromír Soukup. Svým láskyplným vyznáním všem spekulantům a štváčům hledajícím senzaci za každou cenu zavřel pusu.

Znamená úbytek fotek na sociálních sítích rozchod?

Zatímco v létě se to na Instagramu obou hrdliček jen hemžilo společnými fotkami z cest, s příchodem podzimu jich citelně ubylo. A má to své logické důvody. Jednak skončila doba dovolených, takže se Agáta (37) i Jaromír (53) museli vrátit ke svým pracovním povinnostem.

Za druhé se Agáta v poslední době potýkala se zdravotními problémy spojenými s těhotenstvím, které určitě chtěla řešit spíš v soukromí. A za třetí je dost dobře možné, že si přípravy na společné založení rodiny ti dva chtějí zkrátka užívat víc v soukromí, ne s každodenním návalem mediálních titulků pitvajících každé jejich slovo na sociálních sítích.

Agáta Hanychová v pořadu Můj muž to dokáže:

Lze samozřejmě namítnout, že Agáta rozhodně s posty na sociálních sítích nešetří, a přesto po Jaromírovi ani vidu, ani slechu. Jenže její Instagram s více než 300 tisíci sledujícími ji nepochybně minimálně zčásti živí, takže nemalou část obsahu zde tvoří komerční spolupráce a marketing, u nichž by Jaromírova přítomnost byla tak trochu podivná.

Jaromír Soukup sdílel těhotenské břicho své lásky

Nedávno však Jaromír Soukup zveřejnil na sociálních sítích fotku své milé. „Krásnější a krásnější. Kouzelnější a kouzelnější. Moje. Agáta,“ popsal zcela upřímně své city k partnerce, jejíž snímek na svůj Instagram přidal po téměř dvouměsíční pauze. Fotografie si u fanoušků vysloužila velkou míry podpory i lajků a minimálně na pár dní pravděpodobně ukončila spory o to, zda spolu Agáta a Jaromír stále jsou, nebo už ne.

Zaskočil tak do jisté míry v tomto směru Agátu, jelikož doposud to zpravidla byla ona, kdo fanoušky ujišťoval, že jejich láskyplný vztah i nadále pokračuje. O tom, že práce i přípravy na společnou rodinu aktuálně nastávajícímu tatínkovi zabírají moře času, svědčí i ukončení vysílání jejich společného pořadu.

Sdílejte článek
Štítky láska rodina Instagram těhotenství vztah Jaromír Soukup Agáta Hanychová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.