Celebrity

3. listopadu 2022 09:51

Josef Šťastna

Dusno v rodině Agáty Hanychové. Jaromír Soukup si dělal legraci z Veroniky Žilkové

Jsou Žilková a Brožová ve sporu kvůli Soukupovi?

Zdálo se, že ve vztahu Agáty Hanychové (37) a mediálního bosse Jaromíra Soukupa (53) je všechno zalité sluncem. Jenže nakonec se přece jen objevily první mráčky. Soukup se začal hašteřit s Agátinou matkou, která si nenechá nic líbit.

Herečka Veronika Žilková (61) nejdříve na Jaromíra Soukupa pěla samou chválu a obdivovala, že se i přes výborné majetkové poměry dokáže chovat jako normální chlap.

„Nebudu komentovat Agátu, ale z pana Soukupa jsem unesená. Třeba už jen to, že po nás všech umyl nádobí. Já jsem to ještě u žádného svého manžela nezažila. Nikdy žádný chlap u mě nebo u Agáty nádobí nemyl,“ rozplývala se herečka pro deník Blesk, když popisovala první společnou dovolenou ve Španělsku. To bylo během horkého léta.

Jenže dnes už Soukup takovým hrdinou v jejích očích není. Dvojici rozdělila politika. Soukup totiž začal veřejně chválit Martina Stropnického (65), se kterým Žilková momentálně prochází složitými rozvodovými zákruty.

Soukup pochválil Stropnického a začaly problémy

Jaromír Soukup totiž začal do nebe vynášet některé Stropnického kvality a začal vykládat, že by si ho dokázal představit v roli prezidenta.

„On je sex idol mých vrstevnic a jejich maminek. Mezi jeho partnerky patřila Veronika Žilková. U něj neskončil průserem politický, ale soukromý život. To by člověk nevěřil, jak soukromý život může těžce poškodit kariéru nadějného politika – respektive rozzuřená bývalá manželka,“ zajel Soukup do Žilkové v jednom ze svých mnoha pořadů. Soukup tak vůbec nectil, že Žilková je matkou jeho vyvolené, a veřejně si z ní dělal legraci. A Žilkové se taková slova velmi dotkla.

„Veronika Žilková se veřejně distancuje od názorových vyjádření TV Barrandov. Televizi nesleduje a odmítá komentovat útoky televize Barrandov na kohokoliv. Demokracie umožňuje rozdílnosti názorů,“ napsala herečka do redakce webu eXtra.cz, který na rozepři v rodině Agáty Hanychové upozornil.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.