Celebrity

26. prosince 2022 10:40

Vanesa Havlíková

Luxusní Vánoce Agáty Hanychové. Od Ježíška Soukupa dostala dárek za 300 tisíc

Kdyby se letošní rok mezi známými osobnostmi konala soutěž, kdo dostal k Vánocům ten nejdražší dárek, influencerka Agáta Hanychová (37) by zaujala místo na první pozici. Nastávající maminka od svého partnera mediálního magnáta Jaromíra Soukupa (53) dostala dárek, kterým se ihned pochlubila fanouškům skrze své sociální sítě.

„Teda já musela být hodná, nebo je Ježíšek blázen,“ napsala bývalá modelka na svůj Instagram a pochlubila se krásnými hodinkami, které připomínají luxusní šperk. Hodinky od Ježíška Jaromíra Soukupa nejsou jen tak ledajaké, jedná se o hodinky, na které by se možná mnozí báli i sáhnout.

Diamantový dárek s aligátoří kůží za statisíce

Pro Agátu jsou letošní Vánoce zcela jiné než minulý rok. Poprvé je nastávající maminka, jež je v 5. měsíci těhotenství a těší se na holčičku, trávila ve společnosti nového partnera, podnikatele Jaromíra Soukupa. Ten si svou partnerku očividně velmi hýčká, a tak ji pod stromeček nadělil opravdu štědrý dárek.

Bílé hodinky poseté brilianty, které Agáta od svého přítele dostala, má v nabídce jedno pražské klenotnictví a stoji téměř 300 tisíc korun. Tento kousek značky Ulysse Nardin není pouze módním doplňkem, ale zároveň i klenotem. Jedná se o limitovanou edici, a tak se stala Hanychová majitelkou jednoho z pouhých tří set kusů.

Hodinky mají stříbrný ciferník, který je ozdoben jedenácti diamanty a po obvodu tento klenot zdobí další desítky drahých kamenů, mezi ně patří například topaz, akvamarín, smaragd či safír. Hodinky mají mimo jiné bílý pásek z aligátoří kůže.

Jak slaví Veronika Žilková Vánoce? Její dcera Agáta je miluje, ona nenávidí

Reklamace dárku nehrozí

Dle nadšení Agáty, je vidět, že se jí její partner rozhodně trefil do vkusu. Hanychová je známá tím, že období Vánoc má velmi v oblibě a dárky má podle maminky Veroniky Žilkové (61) nakoupené již od léta. To stejné ale zřejmě neplatí o budoucím otci Soukupovi, jenž si od Agáty v předvánočním čase vysloužil přezdívku Grinch. O tom je známo, že Vánoce přímo nesnáší. Jak je vidět Jaromírovi se přezdívka zřejmě příliš nelíbila, a proto své přítelkyni dokázal, že i on se s dárkem může své milované opravdu trefit do vkusu.

Štědrý večer trávila Agáta také se synem Kryšpínem v Soukupově domě ve Strážnici. Dcera Mia s nimi letos nebyla. S hercem Jakubem Prachařem (39) ji mají ve střídavé péči a letošní Štědrý den vyšel právě na Prachaře. 1. svátek vánoční si poté všichni včetně dětí užijí u maminky Veroniky Žilkové.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.