Celebrity

25. prosince 2022 12:22

Šarlota Chmelařová

Agáta Hanychová se ukázala nahoře bez. Modelka provokuje i v těhotenství

Modelka Agáta Hanychová (37) se po boku svého partnera Jaromíra Soukupa (53) těší na příchod miminka. Známá provokatérka nyní na sociálních sítích sdílela odvážnou fotku, na které si vnady zakrývá pouze rukama. Připojila k ní i vánoční přání.

Rozvedená modelka Agáta Hanychová je aktuálně v pátém měsíci těhotenství a připravuje se na příchod své druhé holčičky. Miminko čeká s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem, se kterým tvoří pár necelý rok. Sama modelka jejich vztah oficiálně potvrdila v červnu tohoto roku. Na potomka se oba rodiče už moc těší a při příležitosti vánočních svátku se se světem rozhodli podělit o pár snímků z těhotenského focení a připojili k nim i milé přání pro fanoušky.

Modelka je známá tím, že se nebojí provokovat a tentokrát tomu nebylo jinak. Své fanoušky potěšila krásnými fotografiemi, z nichž na jedné si své vnady zakrývá pouze rukama. Za objektiv se postavil profesionál Petr Kozlík, který se postaral o velice vkusné a svátečně laděné snímky.

Hanychová zveřejnila dvě fotky na svém Instagramu. Na první zmiňované je sama, na sobě má pouze andělská křídla a kalhoty. „Tak to všechno zvládněte holčičky moje,“ napsala do popisku a připojila i přání k Vánocům pro své fanoušky.

Na fotkách nechyběl ani Jaromír Soukup

A co by to bylo za těhotenské focení bez tatínka. Na další fotografii už je Agáta v objetí svého partnera Jaromíra Soukupa, který jí něžně drží za bříško. Na obou nastávajících rodičích je vidět radost a očekávání. Ani pro jednoho to však není premiéra. Agáta Hanychová má z předchozích vztahů dvě děti. Syna Kryšpína Dopitu a dceru Miu Prachařovou. Soukup má z přechozího manželství také dvě děti – syna Lukáše a dceru Natálii.

A jak budou vypadat letošní svátky u Hanychové a Soukupa? Vánoce trávili společně ještě s Agátinými dětmi a další dny je čekají tradiční rodinné návštěvy. „Čeká miminko, měla by být s otcem dítěte a my si uděláme Štědrý den 25. prosince,“ prozradila webu Super.cz maminka Agáty, Veronika Žilková.

Sdílejte článek
Štítky Veronika Žilková fotografie miminko Instagram Vánoce těhotenství vztah celebrity Jaromír Soukup Štědrý den Agáta Hanychová těhotěnské focení

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.