Celebrity

26. prosince 2022 20:02

Eliška Reiglová

Nejsmutnější svátky Agáty Hanychové. Zemřela jí milovaná babička

Vánoce mají být svátky klidu a pohody, pro Agátu Hanychovou (37) a její blízké tomu tak ale v tuto chvíli není. Těhotná influencerka na Instagramu oznámila, že zemřela její milovaná babička, matka herečky Veroniky Žilkové (68). Dožila se ale krásných 98 let.

Agáta Hanychová a její babička Olga měly nádherný vztah. Dokonce spolu čas od času i živě vysílaly na Instagramu a nedávno si ji influencerka pozvala také do svého pořadu. Slova její babičky tehdy diváky dojala. „Lidé by se měli chovat tak, aby si za každého ohledu a režimu zachovali rovnou páteř. Měli by být féroví a nikomu, ani zvířeti, neubližovat. Tebe mám vychovanou tak, že neublížíš,“ řekla.

V mnoha příspěvcích na sociálních sítích Hanychová vyzdvihovala svou babičku do nebes a vyjadřovala, jak moc ji má ráda a jak je šťastná za to, že svá moudra může předávat i její dceři Mie. V pondělí ale svým fanouškům oznámila smutnou zprávu, že babička tento svět opustila.

Milovaná Olga Žilková

Olga Žilková se ve zdraví dožila bezmála stovky a díky sociálním sítím si ji zamilovali i fanoušci Agáty Hanychové či Veroniky Žilkové. I na posledních zveřejněných fotografiích a videích byla i přes svůj vysoký věk plná elánu a šířila pozitivní energii.

Veronika Žilková se svěřila, že Vánoce nemá moc v lásce:

Sdílejte článek
Štítky Veronika Žilková smrt babička Instagram Vánoce Agáta Hanychová Olga Žilková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.