Jiří Mádl se stal otcem. S partnerkou dokázali utajit celé těhotenství i porod

Jiří Mádl se stal otcem

Jiří Mádl (36) se stal otcem. Oblíbený herec se z miminka raduje už dva týdny, novopečeným rodičům se podařilo utajit nejen celých devět měsíců těhotenství, ale i první dva týdny života prvního společného potomka.

Jiří Mádl je uznávaný a stále velmi obsazovaný český herec, před dvěma týdny však oficiálně přijal nedůležitější roli svého života - otcovskou. V porodnici v pražském Podolí jeho partnerka přivedla na svět jejich prvního společného potomka.

O tom, že byla přítelkyně oblíbeného herce těhotná, věděli jen ti nejbližší. Rodiče prozatím radostnou novinku ještě neoznámili ani na sociálních sítích, informaci o tom, že mají miminko, přinesl portál Super.cz.

Mádl a jeho ženy

V minulosti chodil Jiří Mádl víceméně s kolegyněmi z branže. Jeho první přítelkyní v oboru byla herečka Tereza Ramba, vztah s ní byl ale krátký. S pohlednou brunetou Evou Josefíkovou chodil herec několik let, ačkoliv tomu první dojem herečky z Jiřího příliš nenapovídal. Eva se nechala slyšet, že si o Mádlovi myslela, že je blbec.

Po Evě Josefíkové chodil Mádl s Bárou Jánovou. Obě dvě herečky spojuje to, že hrály v úspěšném seriálu Slunečná. Ačkoliv vztah Jiřího a Báry patřil mezi ty kratší, nedá na sebe dvojice dopustit. Byl to totiž právě on, kdo Báru přemluvil, aby vyzkoušela herectví.

Po několika vztazích s ženami, které nejsou veřejnosti známé, se Jiří Mádl v létě 2021 objevil s tmavovlasou kráskou na filmovém festivalu v Karlových Varech. Šlo o stylistku Adrijanu Trpković, která se ve filmové branži věnuje kostýmům a scénografii. Údajně i ona by měla být maminkou jejich potomka.

O svém porodu naopak otevřeně promluvila například herečka a zpěvačka Eva Burešová:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.