Spálené jídlo i plno trapasů. Herečku Denisu Pfauserovou překvapí nezvaný host

Prostřeno! XXVII (31) - Host navíc

Speciální týden se seriálem ZOO odstartuje v pondělí u herečky Denisy Pfauserové. Ta bude bojovat s časem, připravovat extra chody pro vegetariána Pepu a ještě ji čeká překvapení v podobě jednoho hladového krku navíc.

Pondělní vaření ve speciálu kulinářského pořadu obstará čtyřiatřicetiletá herečka Denisa Pfauserová, která v seriálu ZOO ztvárňuje Mariku. Nedávno světu oznámila, že s partnerem Martinem čekají holčičku. Její soupeři se sladkou novinku o těhotenství dozví mezi prvními. U stolu se tento týden sejdou lidé spojení se seriálem ZOO. Dorazí Tereza Bílková, která ztvárňuje Jitku Hrnčířovou, Zdeněk Mahdal, známý jako seriálový exekutor, PR specialista Josef Ducký a zástupce ředitele Safari Parku Dvůr Králové Jaroslav Haimy Hyjánek. Poslední jmenovaný nedorazí sám, což hostitelce trošku naruší plány. Vpodvečer se můžete přesvědčit, zda bude mít dost porcí pro všechny.

Jaroslav si nečekaně přivede i manželku. „Vlastně mi bylo hloupé se ptát, kdo jsou a co tady chtějí,“ komentuje Denisa. „Připadalo mi, že Denisa byla v šoku,“ povšimnul si Jaroslav, který později vysvětlí, jak to tedy je. Gal hrála v seriálu roli doktorky. Jako ředitel parku, kde se seriál natáčí, byl Jaroslav osloven, aby uvařil izraelské jídlo. Bez ženy by si ale neporadil, a tak bylo logické, aby se také účastnila. Jak ostatní brzy zjistí, s Gal to nebude jednoduché. Svěří se s tím, že nejí vepřové maso a celkově konzumuje maso jen velmi málo. Hovězí vývar si nedá, hovězí po burgundsku ano.

Jak hostitelka zareaguje na zjištění, že má u stolu vegetariána?

Chytrá ložnice a zoo na terase

Na menu bude variace předkrmů, hovězí vývar, hovězí po burgundsku s bramborovou kaší a cheesecake. Než hostitelka připraví cuketové rolky a smaženou mozzarellu, pošle hosty na terasu, aby se podívali na její „malou zoo“. Jaroslava zaujmou plastoví havrani na zábradlí, které si navzdory svému vzdělání splete s holuby. Při šmejdění soutěžící objeví pohybová čidla v ložnici. Denisa jim poté vysvětlí, že žije v chytré domácnosti, kde se bez mobilu připojeného k wi-fi nedá ani zhasnout světlo.

Na hostitelce bude znát nervozita. Při vaření bude mluvit o Janě Bouškové jako o Bobošíkové, kvůli časovému presu se jí podaří spálit na pánvi oříšky úplně na uhel a jeden z hostů dostane špatně umytý příbor. Situaci nepomůže ani zjištění, že má u stolu vegetariána Pepu. Pro něj připraví narychlo brokolicovou polévku a místo hovězího po burgundsku dostane zapečený lilek. Kolik bodů od soupeřů hostitelka dostane? Budou si nechávat obligátní rezervu, nebo budou bodovat štědře?

Sdílejte článek
Štítky jídlo FTV Prima vaření stůl Prostřeno! bydlení recepty herec speciál Dvůr Králové nad Labem ZOO Dvůr Králové Denisa Pfauserová seriál ZOO Zoo prima+ Zdeněk Mahdal Josef Ducký Jaroslav Hyjánek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.