Po návratu Haďáka se objevují první problémy se Sid. Hádají se kvůli práci

ZOO (91) – Pracovní neshody Sid a Adama

Michaela Pecháčková (19) se jako Sid sice raduje, že se jí vrátil Adam v podání Šimona Biliny a jejich láska opět jen kvete, v práci se však objevují neshody. Jejich názory se zásadně odlišují a Haďák není schopen postupy Sid akceptovat. Ošetřovatelka se s ním proto rozhodne pracovně rozejít. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Šimon Bilina se coby Adam Hruška vrátil zpět z daleké Amazonie, kam se vydal pátrat po svých rodičích. Doma ho však čekalo nemilé překvapení. Zjistil, že jeho láska Sid bydlí s novým fotografem zoologické zahrady Filipem. Logicky pojal podezření, zda během jeho nepřítomnosti nedošlo v jejich vztahu k nějakým zásadním změnám a mladá ošetřovatelka se nezakoukala do jiného.

Přestože jeho obavy nebyly úplně liché, protože Filip se do Sid skutečně zamiloval a k nevěře mnoho nechybělo, jeho milá ho ubezpečí, že v jejím srdci nikdo jiný není. Zatímco ve vztahu jim to teda klape a užívají si jeden druhého, v práci to už tak idylické není. Ředitelka Roklová vyhověla Adamovu přání, aby v pavilonu plazů mohla zůstat i Sid, jenže namísto pohodové práce dvou zamilovaných hrdliček se objevují trhliny.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Hádky Sid a Filipa

Každý má totiž odlišný názor a nedokážou se shodnout. „Promiň, ale nebylo by lepší, kdybys hady dala bokem a uklidila to pořádně?“ nezdá se Haďákovi postup Sid. „Vyzkoušeli jsme si s Bobem, že je míň stresuje, když je necháváme v jejich prostředí. Úklid děláme sice malý, ale pravidelně,“ oponuje mu bohatá dědička sklářského impéria. I když si to zprvu nechá Adam vysvětlit a s jejich metodou souhlasí, nakonec si to v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, rozmyslí. Bez vědomí Sid se pustí do úklidu po svém.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!

To blondýnku samozřejmě naštve a pění vzteky. Svěří se i kamarádkám, které jí radí, aby s Haďákem pro dobro jejich vztahu raději přestala pracovat. „Když spolu budete dělat, časem vás to zničí,“ vidí to jednoznačně Anežka. Sid jim dá nakonec za pravdu a přemýšlí, jak s Adamem přestat spolupracovat. Filip ji však varuje, že by si to její přítel mohl špatně vyložit a ve výhradně pracovním rozchodu vidět něco víc.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.