Po návratu Haďáka se objevují první problémy se Sid. Hádají se kvůli práci

ZOO (91) – Pracovní neshody Sid a Adama

Michaela Pecháčková (19) se jako Sid sice raduje, že se jí vrátil Adam v podání Šimona Biliny a jejich láska opět jen kvete, v práci se však objevují neshody. Jejich názory se zásadně odlišují a Haďák není schopen postupy Sid akceptovat. Ošetřovatelka se s ním proto rozhodne pracovně rozejít. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Šimon Bilina se coby Adam Hruška vrátil zpět z daleké Amazonie, kam se vydal pátrat po svých rodičích. Doma ho však čekalo nemilé překvapení. Zjistil, že jeho láska Sid bydlí s novým fotografem zoologické zahrady Filipem. Logicky pojal podezření, zda během jeho nepřítomnosti nedošlo v jejich vztahu k nějakým zásadním změnám a mladá ošetřovatelka se nezakoukala do jiného.

Přestože jeho obavy nebyly úplně liché, protože Filip se do Sid skutečně zamiloval a k nevěře mnoho nechybělo, jeho milá ho ubezpečí, že v jejím srdci nikdo jiný není. Zatímco ve vztahu jim to teda klape a užívají si jeden druhého, v práci to už tak idylické není. Ředitelka Roklová vyhověla Adamovu přání, aby v pavilonu plazů mohla zůstat i Sid, jenže namísto pohodové práce dvou zamilovaných hrdliček se objevují trhliny.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Hádky Sid a Filipa

Každý má totiž odlišný názor a nedokážou se shodnout. „Promiň, ale nebylo by lepší, kdybys hady dala bokem a uklidila to pořádně?“ nezdá se Haďákovi postup Sid. „Vyzkoušeli jsme si s Bobem, že je míň stresuje, když je necháváme v jejich prostředí. Úklid děláme sice malý, ale pravidelně,“ oponuje mu bohatá dědička sklářského impéria. I když si to zprvu nechá Adam vysvětlit a s jejich metodou souhlasí, nakonec si to v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, rozmyslí. Bez vědomí Sid se pustí do úklidu po svém.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!

To blondýnku samozřejmě naštve a pění vzteky. Svěří se i kamarádkám, které jí radí, aby s Haďákem pro dobro jejich vztahu raději přestala pracovat. „Když spolu budete dělat, časem vás to zničí,“ vidí to jednoznačně Anežka. Sid jim dá nakonec za pravdu a přemýšlí, jak s Adamem přestat spolupracovat. Filip ji však varuje, že by si to její přítel mohl špatně vyložit a ve výhradně pracovním rozchodu vidět něco víc.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.