Mlátíš mě, chci rozvod! Kristýna předstírá Albertovu manželku

ZOO (102) – Kristýno, vypadni!

Davida Gránského (31) čeká pěkné překvapení. Jako Albert Polák si totiž zasedl na novou kolegyni Kristýnu a hodlá ji z místa průvodkyně vyštípat. Jenže její představitelka Sára Milfajtová (31) se jen tak nenechá. Albertovi ztropí coby jeho manželka pořádnou scénu. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Sára Milfajtová se jako nová průvodkyně zoologické zahrady rozhodla Alberta pozlobit, ale zároveň i zkrotit. Na rozdíl od ostatních kolegů je totiž přesvědčená, že ve skutečnosti není takový zloduch, jak vypadá. „Nespletla jsem se. Já si myslím, že někdo hluboko v Albertovi to dobro je. Uvidíte, že jednou udělá něco, za co mu budeme všichni tleskat,“ tvrdí neoblomně Kristýna.

Od její víry v Polákovo dobré srdce ji neodradí ani ponižující vyhození z kanceláře. Vstoupí totiž zrovna ve chvíli, kdy je PR manažer na lovu a okouzluje krásnou blondýnku. „Prosím tě, vypadni!“ spustí na ni. „Čemu na tom nerozumíš? Vypadni! Hned!“ důrazně ji úkoluje zvýšeným tónem, čímž svou kořist utvrzuje ve vysokém postavení.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Jenže Kristýna mu to vrátí i s úroky. Překvapí pár v restauraci na večeři a zahraje si Albertovu manželku. „Už se vám pochlubil, že je ženatý? Že má doma dvě malé děti?“ šokuje v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, slečnu i Berta. Ten absolutně nechápe, o co jí jde. „Cože?! Přestaň mi dělat ostudu a okamžitě vypadni!“ snaží se ji odpálkovat? „Nebo mě zmlátíš jako minule? Víš co, rozvádím se s tebou!“ zasadí mu poslední ránu a půvabnou dívku definitivně odradí. Byla to jen obyčejná pomsta? Nebo svým tahem Kristýna sledovala něco jiného?

Čtěte více o vztazích, tentokrát podle hvězd. Která znamení mívají větší sklony k nevěře?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.