Horoskopy

21. března 2023 10:00

redakce Prima Ženy

Vyložené karty Helen Stanku: Předtucha zachránila Slováčkovi život, co ho čeká dál?

Vyložené karty Helen Stanku s Felixem Slováčkem

Slavná kartářka Helen Stanku poodhaluje tajemství a skrytá přání známých hostů. V prvním díle uvidíte hudebníka Felixe Slováčka, který promluvil o tom, jak mu předtucha dost možná zachránila život, a dozvíte se, jaké věci ho čekají ve vztazích i v práci.

„Jste člověk, který má hodně starostí, které táhne před sebou. Jste člověk, který se nevzdává,“ uvedla Helen Stanku Felixe Slováčka pomocí automatické kresby. V novém pořadu webu Prima Ženy tak můžete místo klasického představení poznat známé osobnosti z úplně jiného úhlu.

„To jsou úžasné karty, i když tomu nerozumím,“ komentoval Slováček po tom, co je sejmul z balíku. „Jsou vysoké,“ dodal a Helen Stanku přitakala, že vypadají pěkně. V rámci tří vyložených karet se dotkli jeho vztahů, konkrétně toho velmi propíraného s Lucií Gelemovou. Dále karty ukázaly, že Felix Slováček chystá nový projekt. „Kromě toho, že chystám velký koncert k osmdesátinám, kde budu mít asi šestadvacet umělců, kteří mi přijdou popřát, zazpívat, tak chystám s Felixem a s Aničkou, s dětmi, spoustu zajímavých projektů a zvláštní projekt mám ještě se zpěvákem Ondřejem Provazníkem, který zpívá Karla Gotta,“ rozpovídal se umělec o svých plánech.

Co se týká rodiny, čekají Felixe Slováčka velké životní zkoušky. „S rodinou to mám tak, že existuje, nejsem rozvedený. Žiju v jednom domě s Dádou, děti mají samozřejmě svoje domy, svoje byty, ale všichni se, pakliže to jde, potkáme,“ popsal stručně Felix Slováček a protože přišla řeč i na zdraví v rodině, s úlevou si oddechl, že je dcera Anička zdravá. Prošla si peklem kvůli rakovině prsu, ale svůj boj vyhrála a teď je v pořádku.

Helen Stanku se Felixe Slováčka zeptá, jestli má on sám nějaký osobní zážitek mezi nebem a zemí. Hudebník si okamžitě vzpomene na příhodu, kterou zažil v minulosti v autě s Lucií Gelemovou. Dost možná šlo o předtuchu, jež mu zachránila život. Co se stalo, a co poté Helen Stanku Slováčkovi vyčte z run? Podívejte se na video v úvodu článku.

Na další díl Vyložené karty Helen Stanku se známým hostem se můžete těšit každý měsíc na webu Prima Ženy.

Sdílejte článek
Štítky rodina vztah projekt Felix Slováček Lucie Gelemová kartářka Helen Stanku Vyložené karty Helen Stanku

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.