Celebrity

20. března 2023 11:15

Eliška Reiglová

Bez Felixe by mě nikdo neznal, přiznává Lucie Gelemová. Pochlubila se novým vztahem

Výtvarnice Lucie Gelemová (40) prožívá poměrně klidné období a bouřlivý rozchod s hudebníkem Felixem Slováčkem (79) je pro ni minulostí. V přátelském duchu s ním obnovila kontakt a soustředí se na své umění. Navíc má také v životě nového muže a přiznává, že je skutečně spokojená.

Lucie Gelemová udržovala několikaletý vztah s Felixem Slováčkem, který skončil bouřlivým rozchodem. Po takové události se na čas stáhla z očí veřejnosti a později se vrátila se svým uměním. Na obou frontách je v tuto chvíli klid a známá výtvarnice si myslí, že za vytvoření jména z velké části vděčí právě hudebníkovi.

„Nikdy jsem nezastírala, že bez Felixe by mé jméno nikdo neznal. Přestěhovala jsem se do Prahy kvůli studiu na soukromé umělecké škole, kterou jsem si hradila sama, a současně s tím jsem se seznámila i s Felixem,“ prozradila Lucie Gelemová pro Showtime.

Nový muž

Mezi Gelemovou a Slováčkem došlo ke smíru a vztahy mezi nimi jsou opět přátelské. Co se týká nového partnera, výtvarnice nezastírá, že po jejím boku skutečně jeden je. Detaily ovšem neprozradila. „Nejsem tady sama a jsem spokojená,“ řekla.

Ačkoliv po rozchodu, který proběhl téměř formou mediální přestřelky, by si jen málokdo myslel, že Lucie Gelemová a Felix Slováček spolu budou ještě někdy vycházet, opak je pravdou. Kontakt na denní bázi ale rozhodně neudržují.

„Už nevím, jak k tomu došlo, že jsme spolu zase začali komunikovat. Prostě jsme si zavolali a povídali si. Ale nevoláme si každý druhý den nebo týden. Od rozchodu jsme si zatím zavolali asi jenom dvakrát,“ prozradil hudebník portálu eXtra.cz.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.