Celebrity

17. prosince 2022 09:11

Vanesa Havlíková

Ona nemluví, jen kouká, popsal Slováček špatný stav Patrasové. Ve hře je léčebna

Herečka a zpěvačka Dagmar Patrasová (66) s manželem Felixem Slováčkem (79) neprožívají příliš klidné předvánoční období. Hudebník o své ženě tvrdí, že je nemocná a potřebuje zavřít v léčebně. Ona zase hlásá, že více pije určitě Felix a že prý ji chce připravit o majetek.

Není tajemstvím, že dvojice nemá dlouhodobě spokojené manželství. Dagmar tvrdí, že se nedokáže přenést přes milostné románky manžela a on zase připomíná, že je těžké žít vedle člověka, který je nemocný a nezvládá alkohol.

Dáda chce rozvod, Felix vyhrožuje léčebnou

Dagmar Patrasové po čtyřiceti letech společného manželství s Felixem Slováčkem došla trpělivost a kvůli neustálému ponižování ze strany svého muže se rozhodla pro rozvod. Slováček zase nedávno oznámil, že se situace kolem jeho ženy neustále zhoršuje a že by bylo nejlepší Patrasovou zbavit svéprávnosti.

Přestože se redakce Prima Ženy pokusila herečku opakovaně kontaktovat, ta ale na žádost o rozhovor nereagovala. Nakonec se rozhodla, že promluví pro bulvár a řekne, co si o manželovi myslí. „Muselo mu přeskočit. Podám žádost o rozvod. Tohle je už přes čáru. Jsem z toho zoufalá. Po 40 letech manželství je takhle zákeřný,“ uvedla pro eXtra.cz Patrasová a dodala, že se Felix snaží získat její majetek.

„Asi mu jde o můj majetek. Už mě ty jeho útoky štvou. Ať se podívá na svůj život. Mně ten můj ničí neustálými nevěrami. Nechápu, proč má potřebu mluvit pořád do tisku. Nebudu se o něm vyjadřovat,“ prohlásila herečka.

Saxofonistu ale dle jeho slov případný rozvod příliš netrápí. „Tak ať to podá, panebože,“ řekl pro web eXtra.cz. „Aspoň vidíte, že jsem měl pravdu, když jsem říkal, že jen sedí a kouká do prázdna, když takhle uvažuje,“ uvedl. „Vždyť ona je úplně nesoběstačná,“ dodal přesvědčivě hudebník.

Dáda Patrasová se chce nechat rozvést:

Už ani neví, zda je den, či noc, tvrdí Slováček

Uznávaný saxofonista je zoufalý z toho, kam situace kolem jeho manželky zašla. Podle něj už Dagmar ani netuší, kolik je zrovna hodin a co se kolem ní děje. „Už někdy neví, zda je den, či noc. Je nejvyšší čas ji léčit. Nemluví, jen kouká,“ prohlásil na adresu své manželky. Prý dokáže být střízlivá dva dny, ale pak se vše rychle vrací do starých kolejí.

„Vydrží ale nepít jen krátce a opět do toho spadne. To já už nevydržím a už ji nechám odvézt na léčení,“ řekl pro eXtra.cz Slováček, který je přesvědčený, že pokud Dáda nevyhledá odbornou pomoc, tak by mohla zemřít.

„Prostě umře. Je mi to strašně líto, že to tak musím říct, ale tak to je. Nevím, co mám dělat v tomhle okamžiku. Musím na to zbavení svéprávnosti asi sehnat nějakého právníka. Já vážně nevím,“ dodal zoufalý hudebník, který ještě před rokem a půl žil s výtvarnicí Lucií Gelemovou a duševní stav jeho manželky ho tolik netrápil.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.